12.1.2017 klo 12:58
Uutinen

Sepon lihakauppa täytti toiveet Forssassa

Forssassa ollaan tyytyväisiä, kun toriostoksia voi tehdä sisätiloissa. Sepon lihakaupassa ovi kävi keskiviikkona tiuhaan.

Kun Lihajaloste Hakalan tehtaanmyymälä Forssan linja-autoasemalla sulki ovensa, avasi Sepon lihakauppa. Yrittäjä Seppo Virtanen vahvistaa, että kyllä, lennossa vaihdettiin.

– Hakalan halusi keskittyä ydinliiketoimintaansa. Minulla on taas ollut haaveena pitkään avata oma myymälä, Virtanen selvittää.

Maanantaina avautuneessa Sepon lihakaupassa ovi on käynyt tiheään. Yrittäjän mielestä suosio on ollut yllättävän hyvä.

– Kyllä liikkeelle lähdettiin 150 prosenttisesti, hän toteaa.

Kaupassa keskiviikkona poikenneet Kerttu Heikkilä ja Marja-Liisa Mikkola kiittelevät lihatiskin tuotteiden tuoreutta ja kaunista ulkomuotoa. Mikkola kertoo yleensä hakevansa Kivikylän palvikinkkua torilta.

– Nyt on mukavaa, kun voi käydä sisätiloissa ostoksilla, ei tarvitse tuolla kylmässä paleltua, hän toteaa.

Jokioislainen Kerttu Heikkilä arvelee, että kaupassa voisi poiketa toistekin. Pienet kivijalkamyymälät ovat rouvien mieleen.

Seppo Virtanen on toiminut yrittäjänä vuodesta 2010. Tuolloin hän aloitti torimyyntiautoyrittäjänä, mutta torien kiertäminen loppui viime syksynä. Sen jälkeen hän työskenteli hetken muissa myyntitehtävissä, kunnes avasi oman lihakaupan ovet.

Virtasella on liha-alalta kokemusta jo vuodesta 1990. Hän on työskennellyt niin tuotannon, logistiikan kuin myynninkin tehtävissä alalla. Hän toteaa, että varsinkin torimyynti oli opettavaista aikaa.

Virtanen on kotoisin Hämeenlinnasta, mutta asuu Valkeakoskella. Muutto Forssaankin voi tulla ajankohtaiseksi, jos kaupan menestys jatkuu yhtä hyvänä kuin alku lupaa.

Hämeen Yritysviestintä, SM
toimitus@hameenyrityssanomat.fi