17.3.2017 klo 13:39
Uutinen

”Sopiva sekoitus kaikkea” 

Kahdeksan viikon kuluttua Tampereen Pakkahuone tarjoaa nuorille yrittäjille mahdollisuuden verkostoitua, löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Suomen yrittäjien järjestöpäällikkö Joonas Mikkilä uskoo, että näiden asioiden avulla Get Together –tapahtuma auttaa nuoria yrittäjiä viemään omaa liiketoimintaansa eteenpäin.

– Unohtamatta tietenkään pientä irtiottoa arjesta.

Tapahtumassa nuoria yrittäjiä on sparraamassa useat kiinnostavat sekä menestyneet puhujat.

– Seminaariin on valittu erityisesti sellaisia puhujia, joilla on selkeä näkemys itsensä ja oman yritystoimintansa kehittämisestä

Tapahtuman teeman mukaisesti, puhujat tulevat paljastamaan mitä he aikovat liiketoiminnassaan tehdä ja toteuttaa seuraavan 6 päivän, 6 kuukauden ja 6 vuoden aikana.

– Get Together on aina ollut sopiva sekoitus hyödyllistä asiaa, vaikuttavia kohtaamisia ja rentoa yhdessäoloa, Mikkilä tiivistää.

Hän toivoo, että myös tänäkin vuonna onnistutaan Tampereelle luomaan tällainen ilmapiiri. Lisäksi osallistujille luvataan tarjoamaan samalla myös jotain täysin uutta.

Get Together 12.-13.5.2017 Tampereella

”Mitä sinä haluat tehdä seuraavan 6 päivän, 6 kuukauden tai 6 vuoden aikana yritystoiminnassasi?” Siihen kysymykseen saavat nuoret yrittäjät vastauksia 12. – 13.5 Tampereella, kun valtakunnallinen Get Together -”yritysfestari” saapuu pakkahuoneelle. Tapahtumassa pääsee inspiroitumaan monien tunnettujen puhujien esityksistä, verkostoitumaan muiden nuorten yrittäjien kanssa sekä tekemään bisnestä.

Tapahtumaan on nyt 8 viikkoa aikaa ja countdown alkaa tästä! Joka torstai tästä päivästä eteenpäin pääsette tutustumaan yhteen yrittäjyyden parissa työskentelevän ihmisen mielipiteisiin nuorten yrittäjyyteen liittyen. Jos kiinnostuit, pysy matkassamme mukana kohti päätapahtumaa ja käy vilkaisemassa nuorten yrittäjien nettisivuja!

https://www.nuoretyrittajat.fi/tapahtumat/get-together

Nyt alkavan Get Together Countdown -juttusarjan ideoivat ja toteuttivat Hämeen Yrittäjien toimeksiannosta TET-harjoittelijat Iiris Jalava ja Meeri Nikkilä.