19.9.2017 klo 15:06
Uutinen

Tavastia kiinnostaa Venäjällä

Tavastia, Kanta-Häme venäjäksi, erottuu uutena, kiinnostavana kohteena Venäjällä. Kiinnostaako Venäjä sinua? Linnan Kehitys järjestää Kanta-Hämeen yrityksille suunnatun myynti- ja markkinointimatkan Pietariin.

Venäläisten lomailu Suomessa on ollut kasvussa viimeisen kahden vuoden ajan ja tulevaisuuden ennusteet ovat valoisat. Linnan Kehityksen tiedotteessa kerrotaan, että Kanta-Hämeen uusi matkailubrändi GoTavastia! on vakiinnuttanut asemansa venäläisten matkailutoimijoiden ja matkailijoiden keskuudessa.

– Tavastia, nimi jolla Kanta-Hämettä kutsutaan venäjäksi, erottuu uutena, kiinnostavana kohteena, jolla on sijaintinsa lisäksi tarjota paljon ainutlaatuisia kohteita, tapahtumia sekä erinomaisia matkailupalveluita, tiedotteessa todetaan.

Venäjän talous on normalisoitunut ja bisnesilmasto kohentunut. Tämä synnyttää uusia mahdollisuuksia kannattavan liiketoiminnan käynnistämiseksi Venäjällä. Suomalaisten yritysten ammattitaito, tuotteiden korkea laatu ja suomalaisuuden vahva imago antavat piikkipaikan kilpailuilla markkinoilla.

Linnan Kehitys järjestää Kanta-Hämeen yrityksille suunnatun myynti- ja markkinointimatkan 15.–16. marraskuuta Pietariin. Tapahtumaan kutsutaan merkittävimpiä pietarilaisia matkanjärjestäjiä ja median edustajia. Tämän lisäksi muille liiketoiminta-alueiden edustajille järjestetään oma B2B -verkostoitumistilaisuus, johon kutsutaan ennakkoon tehdyn kartoituksen perusteella valikoidut, potentiaaliset yhteistyökumppanit.

Lisätietoja matkasta saa Anastasia Kanervistolta Linnan Kehityksestä www.linnan.fi.

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi