12.1.2018 klo 12:57
Uutinen

Timo Maunula omistajanvaihdosasiantuntijaksi

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus vahvisti 11.1.2018 pidetyssä kokouksessa Timo Maunulan valinnan omistajanvaihdosasiantuntijan tehtävään. Maunula siirtyy tehtävään Suomen Yrittäjäopistolta, jossa hän on toiminut yritystoiminnan kouluttajana. Maunula aloittaa tehtävässä 1.2.2018.

Maunulalla on laaja tuntemus alueemme yrityskentästä. – Olen ollut lähes koko työuransa ajan yritysten kanssa tekemisissä eri työtehtävissä, myös yrittäjänä. Omistajanvaihdosasiantuntijan tehtävä on mielenkiintoinen ja tärkeä alueen elinvoimaisena säilyttämisen kannalta. Kannustakin kaikkia niitäkin yrittäjiä olemaan yhteydessä, jotka harkitsevat yrityskaupan tekemistä viiden vuoden aikavälillä. Kyseessä on aina yksilöllinen prosessi, johon jokaisen kannattaa valmistautua huolella, Maunula sanoo.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko on tyytyväinen rekrytointiin. – Timo tuo hyvän lisän loistavaan tiimiimme. Hänen aikaisempi kokemuksensa sopii tähän tehtävään hämmästyttävän hyvin. Pystymme tarjoamaan omistajanvaihdoksiin nyt hyvin monipuolisen tietämyksen ja kokemuksen, Risikko sanoo.

Omistajanvaihdospalvelu on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien ja alueen kuntien yhteisesti rahoittama ja palvelun toimintaa ja tavoitteiden toteutumista seuraa rahoittajatahojen edustajista koottu ohjausryhmä.

Lisätietoja:
Heikki Risikko, toimitusjohtaja p. 050 3175 145

Timo Maunula, omistajanvaihdosasiantuntija 1.2.2018 lähtien p. 050 422 3257