28.2.2018 klo 14:14
Uutinen

Tule meidän tiimiin – haemme järjestösihteeriä!

Savon Yrittäjät hakee järjestösihteeriä porukkaan, joka tekee töitä pohjoissavolaisen yrittäjyyden edistämiseksi.

Jäsenistöömme kuuluu lähes 4000 yritystä, jotka ovat jäseninä 25 paikallisyhdistyksessämme.

Tiimiämme luotsaa Arto, viestinnän äänitorvi on Lissu, yhteiskuntaverkostojen linkkinä vaikuttaa Simpanen ja omistajanvaihdoksissa opastaa Saara. Yrittäjien digiosaamisesta koulutuksillaan vastaavat Mia ja Outi sekä harjoittelijamme Niko. Suurinta paikallisyhdistystämme, Kuopion Yrittäjiä, vie eteenpäin Kirsi.

Sinun tehtäviisi kuuluu mm. paikallisyhdistystemme hallinnollisten tehtävien tukeminen sekä jäsenrekisterin hoitaminen. Lisäksi hoidat taloushallintoon, laskutukseen, maksuliikenteeseen ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä. Toimit myös johdon sihteerinä.

Tehtävä on monipuolinen ja pitää ajoittain sisällään tapahtumissa, yrittäjien matkoilla ja kokouksissa mukana olemista. Odotamme joustavuutta työajoissa sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä kehittää omaa työtäsi ja siten myös koko työyhteisöämme.

Sinulla tulee olla yrittäjämäinen asenne ja kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työssäsi menestymisessä auttaa tehtävään sopiva koulutus sekä Office-ohjelmien hyvä hallinta. Huumorintajusta ei ole haittaa.

PS. Toimistomme pukukoodi on hymy 🙂

Tehtävä on määräaikainen 30.6.2018 saakka. On mahdollista, että työsuhde jatkuu määräajan jälkeen.

Työ alkaa huhtikuun aikana sopimuksemme mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään la 17.3.2018: arto.nykanen@yrittajat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arto Nykänen, p. 044 368 0501:

  • ti 6.3. klo 8-10 ja
  • ma 12.3. klo 16-18

Haastattelupäivä on torstai 22.3.2018.