9.3.2022 klo 07:04
Uutinen

Vielä ehdit mukaan Yrittäjien maksuttomiin Ukraina-tietoiskuihin − Aiemmat voi seurata tallenteina

Suomen Yrittäjät jatkaa tällä viikolla maksuttomia ja kaikille avoimia Ukraina-tietoiskujaan.

Keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 12−13 on vuorossa tietoisku pakotteista. Tämä webinaari on tarkoitettu erityisesti niille yrityksille, joiden toimintaan kuuluu kaupankäynti Venäjälle. Tietoiskuun voi ilmoittautua mukaan tästä.

Torstaina 10. maaliskuuta on vuorossa webinaari kausityövoimasta. Kello 13.30−14.30 järjestettävässä tietoiskussa käydään läpi, miten Ukrainan sota vaikuttaa elinkeinopolitiikkaan ja työvoimakysymyksiin. Puhujina ovat työ- ja elinkeinoministeriön alivaltiosihteeri Petri Peltonen ja Suomen Yrittäjien asiantuntija Albert Mäkelä. Tietoiskuun voi ilmoittautua mukaan tästä.

Torstaina 17. maaliskuuta keskustellaan yrittäjän hyvinvoinnista epävarmassa tilanteessa. Kello 11−12 järjestettävä tietoisku järjestetään yhteistyössä Yrittäjän kriisikeskuksen kanssa. Tietoiskuun voi ilmoittautua mukaan tästä.

Yrittäjien järjestämät aiemmat Ukraina-webinaarit pakotteista ja energia-asioista voi seurata tallenteina järjestön nettisivuilla. Suomen Yrittäjien Ukraina-erikoissivustolle pääsee tästä.

Toimitus
Toimitus