3.5.2017 klo 13:32
Uutinen

Vientiyhteyksiä tarjolla – 21 maan vientijärjestön edustajat Helsingissä

Laita päivämäärä 26. toukokuuta kalenteriin, sillä ulkomaankaupan kokeneet agentit ovat silloin tavattavissa Helsingissä.

Ulkomaankaupan Agenttiliitto ry järjestää suomalaisille viennistä kiinnostuneille yrityksille mahdollisuuden verkostoitua B2B-tapaamisessa suoraan 21 maan kansallisten agenttijärjestöjen edustajien kanssa.

Nämä edustavat 570 000:tta agentuuria ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Edustettuna on siten lukuisia toimialoja raskaasta metallista elintarvikkeisiin.

Saman iltapäivän aikana kuulet valitsemistasi vientimarkkinoista

Tapaamiset järjestetään siten, että kullakin osallistujamaalla on oma pöytä ja yritykset käyvät vuorotellen esittämässä tuotteensa valitsemilleen edustajille.

Ilmoittautua voi lyhyellä meilillä, jossa yrityksen nimi ja yhteystiedot, tuotekuvaus, halutut vientimarkkinat tapaamisia varten. Yritys voi valita niin monta kohdetta kuin haluaa samalla osallistumismaksulla.

Tilaisuus pidetään Helsingissä Hotelli Crowne Plazassa 26. toukokuuta 2017 kello 14.30–17. Lisätietoja tilaisuudesta: Eeva Pakkanen, eeva.pakkanen@atem.fi

Ulkomaan agenttiliiton tilaisuuden hinta on 75 euroa + alv. Ilmoittautumiset Suomen Yrittäjille Thomas Palmgrenille 14. toukokuuta mennessä: thomas.palmgren@yrittajat.fi

Yrittäjäsanomat

toimitus@yrittajat.fi