19.6.2017 klo 13:00
Uutinen

Viexpo järjestää markkinaselvitysmatkan Norjan suurimpaan rakennusalan tapahtumaan

Oletko kiinnostunut Norjan markkinoista? Haluatko tietää mitä rakennusalalla tapahtuu Norjassa? Viexpo järjestää markkinaselvitysmatkan Norjan suurimpaan rakennusalan tapahtumaan, Bygg Reis Deg -messuille, 18.–19.10.2017

Viexpo järjestää markkinaselvitysmatkan Norjan suurimpaan rakennusalan tapahtumaan, Bygg Reis Deg -messuille, 18.–19.10.2017.

Lillestrømissä joka toinen vuosi järjestettävät Bygg Reis Deg -messut keräävät paikalle yli 40 000 kävijää ja yli 500 näytteilleasettajaa. Messuilla sinulla on mahdollisuus tavata alan suurimmat toimijat sekä alan ammattilaiset.

Norjan rakennusalan investoinnit ovat huomattavasti korkeammalla tasolla kuin muissa Pohjoismaissa. Valtion investoinnit ja hallituksen suunnittelemat suuret hankkeet ovat vaikuttaneet positiivisesti alan nopeaan kasvuun, ja rakennussektori onkin tärkeä sektori Norjan taloudelle. Infrastruktuurin rakennushankkeissa on runsaasti mahdollisuuksia myös suomalaisille alan yrityksille. Rakennusautomaatio, energiatehokas rakentaminen ja ympäristöteknologia vetävät ja rakennusala työllistää yhä enemmän. Teollisuussektorin nousua on myös selvästi havaittavissa. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä kartoittamaan omia mahdollisuuksiasi näillä markkinoilla!

Oheisesta liitteestä löydät lisätietoja matkasta sekä alustavan matkaohjelman. Matkan aikana tapaamme myös Finpron Norjan edustajan, joka tulee kertomaan meille ajankohtaisesta markkinatilanteesta Norjassa.

Paikkoja matkalle on rajoitetusti, matkalle mahtuu mukaan 15 nopeinta! Varmista paikkasi mahdollisimman pian!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Katja Jankens, katja.jankens@viexpo.fi, puh 050 573 8876