12.2.2017 klo 11:36
Uutinen

Virtaa yrittämiseen vuodelle 2017 Rokualta

Yksityinen ryhmäperhepäiväkoti Nuppulan yrittäjät, Marju ja Sami Rytkönen osallistuivat 27.-29. tammikuuta järjestetylle, Iisalmen Yrittäjien jäsenille tarkoitetulle virkistäytymismatkalle Rokualle. Tässä Samin kertomana yrittäjäpariskunnan mietteitä matkasta:

”Matkan järjestelyt olivat hyvät. Oli mukava mennä linja-autolla ja virvokkeita nauttien. Vaikka olimme uusia yrittäjiä, niin meidät otettiin hyvin vastaan. Perjantai-illan ohjelma oli riittävä, kun sai vapaasti valita, meneekö uimaan, saunomaan, syömään vai tanssimaan vai ihan lepäämään ja nukkumaan.

Pyöräergotesti lauantaiaamuna oli mukava. En ollut ennen tehnyt sitä. On mukavaa tietää, missä oman kehonsa kanssa menee. Kehonkoostumusmittaukseen oli myöskin mahdollista mennä ja minä ja vaimoni kävimme sen tekemässä: oli hyvä tietää, mitä sitä on syönyt.

Päivällä jäi mukavasti aikaa liikkumiseen ulkona auringonpaisteessa. Tämän jälkeen olikin mukava mennä hierontaan, uimaan ja saunomaan. Lauantai-ilta menikin mukavasti muiden yrittäjien seurassa saman pöydän ääressä hauskoja juttuja rupatellen sekä tanssien. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli riittävästi sopivin väliajoin.

Koko viikonloppu oli meille lepoa ja virkistäytymistä, josta saimme virtaa arkeen eli akut oli ladattu hyvin – kiitos järjestäjille.

Tullessa oli mukava se esittelykierros ja näin ymmärtää ihmisten yrityksiä ja mitähän siellä tekevät. Tämä voisi olla jo menomatkalla. Yrittäjissä on mukavia ja leppoisia ihmisiä, joiden kanssa on helppo ja hyvä tulla toimeen.”