9.9.2019 klo 12:29
Uutinen

Vuoden 2019 Maakunnallinen Yrittäjäjuhla rakentuu yhteistyössä nuorien tulevaisuuden tekijöiden kanssa

Miksi siis lähteä Kymen Yrittäjien Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan? Ilta tarjoaa Teille kiinnostavia kohtaamisia yrittäjäkollegoiden, yhteistyökumppaneiden ja ystävien kanssa.

Vuonna 2019 on juhlittu Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuotta monin eri tavoin. On muun muassa järjestetty Hyvä Sauma -juhlaseminaari innostavin puheenvuoroin ja jalkauduttu lukuisiin erilaisiin tapahtumiin ympäri Kymenlaakson kuntia ja kaupunkeja. Juhlavuoden sanomana on haluttu kertoa ihmisille, minkälaisesta järjestöstä on kyse ja miksi kannattaa olla osa tätä valtakunnallisesti sekä paikallisesti yrittäjiä yhdistävää verkostoa. Juhlavuosi huipentuu syyskuun 28. päivänä Kotkassa järjestettävään Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan.

Miksi siis lähteä Kymen Yrittäjien Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan? Ilta tarjoaa Teille kiinnostavia kohtaamisia yrittäjäkollegoiden, yhteistyökumppaneiden ja ystävien kanssa. Juhla kokoaa yhteen laajan kirjon yrittäjäkenttää sekä maakunnassa laajasti vaikuttavia henkilöitä kunnista, kehittämisyhtiöstä ja yrittäjäjärjestöstä. Lisäksi ilta pitää sisällään kutkuttavaa viihdettä ja yrittäjien huomioimista monien eri tahojen toimesta.

Tapahtumapaikkana oppilaitos, miksi?

Kymen Yrittäjät vie Maakunnallisen Yrittäjäjuhlan juhlavuotenaan Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston (EKAMI) tiloihin Kotkaan. Juhla järjestetään tiiviissä yhteistyössä EKAMI:n eri alojen opiskelijoiden kanssa. Mukana on muun muassa opiskelijoita matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikealalta, musiikkialalta ja turvallisuusalalta. Ammattikoulussa opiskelevat nuoret ovat tulevaisuus, myös tulevaisuuden yrittäjäkentällä. Kymen Yrittäjät haluaa korostaa, kuinka tärkeää on toimia yhdessä nuorien tekijöiden kanssa ja viedä tämän myötä yrittäjyyskasvatusta uudelle tasolle.

Kymenlaaksolaiset ovat etuoikeutettuja, että alueella on laadukasta ammattiopetusta eri alojen laajalla kirjolla. Ammattiopistoista valmistuu vuosittain ammattitaitoisia työntekijöitä alueen jäsenyrityksille sekä uusia ja innokkaita yrittäjiä, joiden tukena järjestöllä on suuri halu olla. Juhlan tavoitteena on myös syventää yhteistyötä oppilaitoksien kanssa sekä antaa ääni nuorille tulevaisuuden tekijöille.

Mainetta ja mammonaa sekä kutkuttavaa viihdettä

Vuoden 2019 Maakunnallisen Yrittäjäjuhlan kohokohtana on perinteisesti yrittäjäpalkintojen sekä huomionosoituksien jako menestyneille yrittäjille. Juhlassa jaetaan Kymen Yrittäjien maakunnallinen vuoden yrittäjä -palkinto sekä vuoden nuori yrittäjä -palkinto, Kotkan sekä Pyhtään Yrittäjien yrittäjäpalkinnot ja Kotkan kaupungin yrittäjäpalkinto.

Juhlan ohjelmasta ei myöskään puutu viihde. Illan isäntänä toimii moneksi muuntautuva imitaattori Jarkko Tamminen. Juhlatervehdykset tapahtumaan tulevat tuomaan Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen ja Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö. Viihteellisinä ohjelmanumeroina näemme juhlaamme personoidun hykerryttävän Jarkko Tamminen Imitaatioshow´n sekä Kymen Konservatorion tuottamia musiikkiesityksiä.

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut mukaan, käy pikaisesti korjaamassa tilanne täällä.

Fiilistelläämpä kuvin hieman vuoden 2018 Maakunnallista Yrittäjäjuhlaa.

Illan musiikillisesta viihteestä vastasi Äijäkanteleet.

Vuoden Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon sai Oy TransPeltola Ltd.

Vuoden 2018 Maakunnallisen nuoren yrittäjän palkinnon sai Jani Heikari, H & H Consulting Oy.

Kouvolan Yrittäjien palkitsema vuoden nuori yrittäjä Janne Mustonen näyttää esimerkkiä kuinka tuuletetaan saadessaan huomionosoitus järjestöltä.

Yleisöä hauskuutti koomikko Jaakko Saariluoma.

Yleisö ei naurua pystynyt pidättelemään Jaakko Saariluoman esiintyessä.

Juhlan päätteeksi vieraan nauttivat hyvästä ruoasta ja toistensa seurasta.

Kuvat: Johannes Wiehn
Teksti: Minna Parkas