12.11.2017 klo 19:41
Uutinen

Vuoden Yritys

Vuoden Yrittäjänä palkittiin yhdistyksen 25 vuotisjuhlassa Kiinteistötoimisto Erkkeri ja yrittäjät Markku Enström ja Veli-Pekka Närhi.

Markku ajautui alalle jo vuonna 1988 suoraan armeijan harmaista. Pankkitaustan omaava Veli-Pekka aloitti kiinteistönvälittäjän työt vuonna 1994. Muutaman vuoden samassa välitystoimistossa työskenneltyään ”pojat” päätyivät perustamaan oman yrityksen vuonna 1995 ja matka jatkuu edelleen. Ensimmäinen toimipiste sijaitsi Lauttasaarentie 18:ssa, jossa vierähti Erkkerin ensimmäiset 11 vuotta. Siitä siirryttiin vanhalle ostarille ja kun sen purkupäätös valmistui, lähdettiin 3 vuodeksi evakkoon Mutterin nurkalle Lauttasaarentie 4:ään. Loppuvuodesta 2016 oli taas aika pakata toimisto ja siirtyä uuteen Kauppakeskus Lauttikseen

Yritys ja sen yrittäjät ovat 22 vuoden aikana tulleet todella osaksi yhteisöään. He tukevat nuorisourheilua ja ovat aktiivisesti mukana saaren tapahtumissa kuten kylätalkoissa ja kevätmarkkinoilla.

”Kilpaurheilijan tavoitteellinen, päättäväinen ja pitkäjänteinen luonne on osoittautunut todelliseksi vahvuudeksi alalla” sanoo Markku.

”Tässä työssä täytyy olla lojaali, ymmärtäväinen ja kärsivällinen, ja sehän sopii minun luonteelleni” sanoo Veli-Pekka.

Vuoden Yrittäjät näkevät Lauttasaaren loistavana toimintaympäristönä, asuinalueena sekä luonnonläheisenä ulkoilu- ja harrastuspaikkana, joka kuitenkin sijaitsee vain muutaman minuutin päässä keskustasta, jos sinnepäin joskus asiaa sattuisi olemaan.