18.4.2017 klo 10:57
Uutinen

Yrittäjä digikoulu Turussa 26.4.

Yrittäjän digikoulut siirtävät Suomea digiaikaan. Varsinais-Suomeen digikoulu saapuu ke 26.4. Valmennus tarjoaa sinulle uusia ajatuksia liiketoiminnan kehittämiseen sekä uusia menetelmiä ja työkaluja myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen. Samalla sinulla on tilaisuus saada näköalapaikka tämän päivän digitaalisuuden mahdollisuuksiin.

Yrittäjien digikoulu vierailee useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Yrittäjän digikoulu tuo digitalisaation yrittäjän luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Yrittäjän digikoulun mahdollistavat Suomen Yrittäjät ja Reboot Finland -hanke. Tavoitteena on digihyötyjen kautta lisätä Suomen talouskasvua 100-vuotiaan Suomen hyvinvoinnin takaamiseksi. Nuorten ajatushautomo ja kiihdyttämöverkosto Innokampus organisoi koulut eri paikkakunnilla.

Reboot Finland on työ- ja elinkeinoministeriön, Tekesin ja Finpron hanke, joka uudistaa Suomea digiaikaan useilla eri toimenpiteillä.

– Haluamme varmistaa, että Suomi on digitalisaation edelläkävijä. Siihen tarvitaan niin pieniä kuin suuriakin suomalaisyrityksiä. Digitietouden levittäminen koko Suomeen ja erikokoisiin yrityksiin on Suomen tulevaisuuden kannalta elintärkeä asia, Tekesin digitaalisuudesta vastaava johtaja Pekka Sivonen toteaa.

”Suuri mahdollisuus yrityksille ja Suomelle”

– Digitalisaatio on suuri mahdollisuus parantaa tuottavuutta ja lisätä talouskasvua. Tämä on tärkeää yrityksille, mutta myös kansantaloudellemme. Digitalisaation avulla voidaan luoda uutta työtä ja työpaikkoja, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

– Uudet työpaikat ovat viime vuosina syntyneet nimenomaan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Juuri näiden yritysten on hyvä olla ajan tasalla digitalisaatiosta ja sen mahdollisuuksista, Pentikäinen sanoo.

Digikouluja järjestetään ympäri Suomea ja ne ovat maksuttomia.

Tutustu Turun tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan tästä >>