28.4.2017 klo 10:34
Uutinen

Yrittäjät ja Yrityskummit tiivistävät yhteistyötään Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen Yrittäjät on sopinut yhteistyöstä Varsinais-Suomen Yrityskummit ry:n kanssa. Yrittäjäjärjestöstä Hanna Tarvainen toimii jatkossa kummitoiminnan aluekoordinaattorina ja vastaa muun muassa kummipyyntöihin sekä toimii yhteyshenkilönä yrittäjän ja yrityskummin välillä.

Suomen Yrityskummit ry on valtakunnallisesti suurin mentorointiverkosto. Jäseniä on yli tuhat ja heidän lisäkseen verkostoon kuuluu kuntia, seudullisia elinkeinoyhtiöitä, partner -jäseniä, järjestöjä ja yhdistyksiä. Tiiviimmän yhteistyön kautta Yrityskummit saadaan lähemmäs yrittäjien aluejärjestöä.

– Yrityskummit on arvokas asiantuntijaverkosto, joka tekee pyyteetöntä talkootyötä yrittäjyyden ja yritysten edellytysten parantamiseksi. Yrityskummit ovat jo pitkään operoineet jäsenyritystemme kanssa ja nyt syntyneen sopimuksen myötä tätä luontevaa yhteistyötä on mahdollisuus syventää entisestään, kertoo toimitusjohtaja Hanna Munter Varsinais-Suomen Yrittäjistä.

Yrityskummeille on tilausta

Yrityskummitoiminnassa on tällä hetkellä Varsinais-Suomessa mukana yli 100 yrityskummia, jotka ovat kokeneita ja monipuolisen yrittäjäuran luoneita henkilöitä. Toiminta on täysin luottamuksellista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Vuosittain sparrausta saa noin 100 yrittäjää vuodessa ja määrän odotetaan kasvavan.

– Yrityskummeja tarvitaan jatkuvasti lisää. Toivomme toimintaamme mukaan uusia innostuneita asiantuntijoita kannustamaan ja auttamaan yrittäjiä kasvamaan ja kehittymään. Helpoiten mukaan pääsee täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän sähköisen lomakkeen. Myös aluekoordinaattori auttaa asiassa eteenpäin, kannustaa Varsinais-Suomen Yrityskummien puheenjohtaja Tapani Kaarlas.

Ota yhteyttä:

Hanna Tarvainen, aluekoordinaattori
Suomen Yrityskummit, Varsinais-Suomi
p. 040 751 1166, hanna.tarvainen@yrittajat.fi

Jarmo Helminen, aluekummi ja yrityskummi
Suomen Yrityskummit, Varsinais-Suomi
p. 040 591 9734, jarmo.helminen@yrityskummit.fi