3.9.2018 klo 15:39
Uutinen

Yrittäjyyttä juhlitaan Tahkolla

Nilsiän Yrittäjät toivottaa Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjät aveceineen juhlimaan Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan Tahkolle la 17.11.2018.

Tahko tarjoaa loistavat mahdollisuudet viettää juhla-alueella vaikka koko viikonlopun rentoutuen, virkistyen ja yrittäjien kanssa juhlien. Aktiviteetteja ja ohjelmaa on luvassa perjantaista alkaen ja majoitusta tarjolla joka lähtöön.

Ravintola Piazzassa pidettävässä juhlassa nautitaan hyvästä ruuasta, juomasta ja menevästä musiikista rennossa yrittäjäseurassa. Juhlassa palkitaan myös Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä 2018.

Juhlapuhujana on vuoden liikemies 2017 ja hallitusammattilainen Mika Sutinen ja juontajana sekatyömies Antti Heikkinen. Illan mittaan lavalle astelee supersuosittu coverbändi Telaketju, joka tempaa juhlijat suomipopin ja -rockin pyörteisiin.

Illalliskortin hinta on 49 € (sis. alv) ja ilmoittautua voi osoitteessa: www.savonyrittajat.fi/yrittajajuhla

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Savon Yrittäjät, Nilsiän Yrittäjät sekä Kuopion kaupunki. Illan yhteistyökumppaneina ovat Elisa, Autotalo Laakkonen, OP Pohjois-Savo, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon Sanomat ja Savon Voima.

Kuva ylhäällä: Nilsiän Yrittäjien hallitus toivottaa yrittäjät tervetulleiksi juhlaan. Kuvassa puheenjohtaja Tomi Ikonen (vas.), varapuheenjohtaja Teija Kemppi (oik.) ja hallituksen jäsenet Katja Huhta (vas.), Suvi Valtonen ja Jari Kosonen.