Yrittäjäjärjestö

Tietoa Yrittäjistä

Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta Suomea ja eri toimialaoilta.

Liity jäseneksi

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea ja verkostoja. Siksi kannattaa liittyä Suomen Yrittäjiin.

Tavoitteemme

Yrittäjät vaikuttaa päätöksentekoon pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Euro- , eduskunta- , hyvinvointialue- ja kuntavaaleihin laaditaan tavoiteohjelmat, joiden pohjalta vaikuttamista tehdään. Lisäksi tehdään lyhyemmän aikavälin Yrittäjien ratkaisuja -ohjelmia.

Tavoitteemme
Testikuva

Tutkimukset

Yrittäjien tutkimustoiminnan tavoitteena on yrittäjyyden ja pk-yritysten kannalta keskeisten asioiden analysoiminen. Tutkimukset palvelevat yrittäjyystietouden levittämistä ja edunvalvontaa. Tutkimustoiminnassa pyritään ajankohtaisuuteen.

Tutkimukset

Näin vaikutamme

Yrittäjät välittää yrittäjien näkökulman eurooppalaiseen, valtakunnalliseen, alueelliseen ja paikalliseen päätöksentekoon.

Löydä yhteystiedot

Kasvattamassa nuorta yrittäjyyttä

Palkitsemistuotteet