Etusivu > Yrittajan Abc > Yritystoiminnan Abc

Etsi

Yrittäjän digiopas

Onko yrityksesi valmis digiharppaukseen?

Digitalisaatio ei ole yksinomaan startupien ja kasvuyrittäjien pelikenttää. Se on virta, josta riittää ammennettavaa jokaiselle yritykselle ja yrittäjälle taustasta riippumatta.

Uusi teknologia, oli kyse sitten älylaitteista, ohjelmistoista tai tietoverkoista, muuttaa kuluttajien käyttäytymistä ja avaa yrityksille arvokkaita mahdollisuuksia hankkia ja palvella asiakkaita sekä parantaa kannattavuuttaan. Digitalisaatio luo myös kokonaan uusia kulttuurin ja yrittäjyyden haaroja.

Jatkossa markkinoilla menestyvät ne yritykset, jotka kykenevät muotoilemaan liiketoimintamalliaan digitaalisuutta hyödyntäen. Vakiintuneiden käytäntöjen vangiksi jääneet menettävät vääjäämättä asemiaan. Markkinoiden uusjako on todellisuutta alalla kuin alalla.

Tärkeintä on säilyttää ennakkoluuloton ja avoin mieli sekä halu kehittyä ja oppia uutta. Pienet mutta määrätietoiset askeleet muodostavat ajan myötä merkittäviäkin digiharppauksia. Digitaipaletta ei kannata jäädä suunnistamaan yksin. Kaikki osaaminen kun ei asu meissä itsessämme. Kehityshakuiselle yrittäjälle löytyy monenlaista tukea uusien työkalujen valjastamiseen ja toimintamallien muotoiluun.

Yrittäjän Digiopas kokoaa yhteen olennaisimmat asiat, jotka yrittäjän kannattaa muistaa digiharppauksen alkutaipaleella. Oppaasta löydät tärkeimmät työkalut, käytännön ohjeita ja vinkit, joilla pääset tekemisessä konkreettisesti eteenpäin.

Avaa opas ja anna mennä!

Joonas Mikkilä
digi- ja koulutusasioiden päällikkö
Suomen Yrittäjät 
@JoonasMikkila


Nämä ohjeet auttavat sinua rakentamaan sivut, jotka löydetään, joita luetaan ja joista saat hyötyä liiketoiminnallesi.