Meistä

Mukavaa, että haluat tutustua meihin tarkemmin. Olemme Suomen Yrittäjien osaamisen kehittämisen tiimi. Päätehtävämme on yrittäjien kilpailukyvyn ja menestymisen edellytysten kasvattaminen. Voit olla yhteydessä kehen tahansa meistä. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@yrittajat.fi.


Onko sinulla liiketoimintaan liittyvä kysymys, joka askarruttaa ja haluaisit lisätä siitä osaamistasi? Tai ehkäpä sinulla on idea koulutuksesta tai puhujasta, jota olet aina halunnut kuulla? Lähetä vinkkisi niin nappaamme siitä kiinni – ehkä juuri sinun vinkkisi tulee mukaan seuraavaan tapahtumaan tai koulutukseen!


Anne Eronen

tapahtumatuottaja

Moikka, olen Anne. Minulla pitkä kokemus työskentelystä yrittäjien kanssa. Kuuntelen herkällä korvalla, mikä tapahtumissa palvelee juuri sinun tarpeitasi. Minulle on kunnia-asia, että kokemuksesi Suomen Yrittäjien tapahtumista on erinomainen. Verkostoitumismahdollisuutta unohtamatta.

Puh. 09 2292 2911, +358 50 408 8460

Heidi Jäntti

koulutuspäällikkö

Moi, olen Heidi. Suunnittelen ja toteutan yrittäjille ja heidän henkilöstölleen tarkoitettuja koulutuksia. Nämä ovat usein webinaareja, mutta myös erilaisia seminaareja. Lähden suunnittelussa aina siitä, että koulutuksen tulee antaa yrittäjälle käytännön työkaluja ja ideoita, joita voi hyödyntää heti omassa liiketoiminnassa.

puh. 09 2292 2962, +358 50 512 8909

Päivi Ojala

koulutuspäällikkö

Moikka, olen Päivi. Suunnittelen ja toteutan yrittäjille suunnattuja verkkokoulutuksia. Niiden avulla voi lisätä liiketoimintaosaamista ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokoulutukset ovat napakoita kokonaisuuksia, joten aikaa ei mene kohtuuttomasti.

puh. 09 2292 2947, +358 40 582 2368

Päivi Korhonen

asiakkuusvastaava

Hei, olen Päivi. Minulla on hieno tehtävä huolehtia yrittäjyysaatteesta. Mutta mitä tämä tarkoittaa? Yrittäjyys on upea asia. Palkitseminen yrittäjyydestä on arvokas tapa muistaa ansioitunutta yrittäjää, esimerkiksi hakemalla hänelle Suomen Yrittäjien yrittäjäristiä. Niin, ja olenhan mukana myös erilaisissa tapahtumatuotannoissa.

puh. 09 2292 2915, +358 400 998 781

Karri Ruuskanen

kumppanuuspäällikkö

Tervehdys, olen Karri. Työskentelen Suomen Yrittäjien kumppanien kanssa niin tapahtumissa kuin myös valtakunnallisesti. Kumppanuus Yrittäjien kanssa on aina hieno asia, jota yrittäjät aidosti arvostavat. Työskentely kanssamme on aina luotettavaa kuin myös tuloksiin tähtäävää. Ja olenhan itsekin myös yrittäjä!

puh. 09 2292 2944, +358 50 409 7752

Panu Pikkusaari

liiketoimintapäällikkö

Moikka, olen Panu. Toimin osaamisen kehittämisen tiimimme vetäjänä. Tämä tarkoittaa, että olen monessa mukana ja olen aina kiinnostunut, mitä yrittäjälle kuuluu. Meille on todella tärkeää ymmärtää yrittäjyyden arkea ja sitä, mistä on aidosti hyötyä yrityksen menestyksen kannalta.

Puh. +358 50 527 1618

Koulutukset

Koulutukset kirittävät bisnestä kasvuun. Oletpa sitten tuore yrittäjä, kokenut konkari, yksinyrittäjä tai työllistävä, akatemia on sinua ja mahdollista henkilöstöäsi varten.

Tapahtumat

Tapahtumat keräävät yrittäjät yhteen. Tule mukaan laajentamaan verkostoasi, jakamaan ajatuksiasi yrittäjäkollegojen kanssa ja kehittämään ammattitaitoasi.