Meistä

Mukavaa, että haluat tutustua meihin tarkemmin. Olemme Suomen Yrittäjien osaamisen kehittämisen tiimi. Päätehtävämme on yrittäjien kilpailukyvyn ja menestymisen edellytysten kasvattaminen. Voit olla yhteydessä kehen tahansa meistä. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@yrittajat.fi.


Onko sinulla liiketoimintaan liittyvä kysymys, joka askarruttaa ja haluaisit lisätä siitä osaamistasi? Tai ehkäpä sinulla on idea koulutuksesta tai puhujasta, jota olet aina halunnut kuulla? Lähetä vinkkisi niin nappaamme siitä kiinni – ehkä juuri sinun vinkkisi tulee mukaan seuraavaan koulutukseen!


Heidi Jäntti

koulutuspäällikkö

Moi, olen Heidi. Suunnittelen ja toteutan yrittäjille ja heidän henkilöstölleen tarkoitettuja koulutuksia. Nämä ovat usein webinaareja, mutta myös erilaisia seminaareja. Lähden suunnittelussa aina siitä, että koulutuksen tulee antaa yrittäjälle käytännön työkaluja ja ideoita, joita voi hyödyntää heti omassa liiketoiminnassa.

puh. 09 2292 2962, +358 50 512 8909

Päivi Ojala

koulutuspäällikkö

Moikka, olen Päivi. Suunnittelen ja toteutan yrittäjille suunnattuja verkkokoulutuksia. Niiden avulla voi lisätä liiketoimintaosaamista ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokoulutukset ovat napakoita kokonaisuuksia, joten aikaa ei mene kohtuuttomasti.

puh. 09 2292 2947, +358 40 582 2368

Karri Ruuskanen

kumppanuuspäällikkö

Tervehdys, olen Karri. Työskentelen Suomen Yrittäjien kumppanien kanssa niin tapahtumissa kuin myös valtakunnallisesti. Kumppanuus Yrittäjien kanssa on aina hieno asia, jota yrittäjät aidosti arvostavat. Työskentely kanssamme on aina luotettavaa kuin myös tuloksiin tähtäävää. Ja olenhan itsekin myös yrittäjä!

puh. 09 2292 2944, +358 50 409 7752

Panu Pikkusaari

liiketoimintapäällikkö

Moikka, olen Panu. Toimin osaamisen kehittämisen tiimimme vetäjänä. Tämä tarkoittaa, että olen monessa mukana ja olen aina kiinnostunut, mitä yrittäjälle kuuluu. Meille on todella tärkeää ymmärtää yrittäjyyden arkea ja sitä, mistä on aidosti hyötyä yrityksen menestyksen kannalta.

Puh. +358 50 527 1618

Kumppaniksi koulutuksiin

Haluatko auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvuun? Haluatko kertoa yrittäjille ratkaisuistasi? Kumppanuus Suomen Yrittäjien kanssa on vaikuttava valinta. Sparraamme kanssasi parhaat ja toimivimmat kumppanuusratkaisut.