Keski-Suomen Yrittäjät

Tuemme alueellisella toiminnallamme Suomen Yrittäjien tavoitteita ja huomioimme omassa toiminnassamme maakunnassa toimivien jäsenyritysten tarpeet. Haluamme parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Keski-Suomessa.

Keski-Suomen Yrittäjät on osa valtakunnallista yrittäjäjärjestöä

Suomen Yrittäjät ry on Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö ja toiseksi suurin työnantajajärjestö. Se toimii paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisesti. Keski-Suomen Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien aluejärjestö. Tuemme toiminnallamme valtakunnallista organisaatiota ja huomioimme omassa toiminnassamme maakunnassa toimivien jäsenyritysten tarpeet. 

Suomen Yrittäjien jäsenmäärä on yli 115 000. Keski-Suomessa on n. 3500 paikallisyhdistysjäsentä.

Suomen Yrittäjät

Yrittäjäjärjestö toimii kolmella ulottuvuudella. Jäsenyys syntyy paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja yrityksen välille.
Paikallisyhdistykset muodostavat alueellisen järjestön, Keski-Suomen Yrittäjät ry:n ja alueelliset järjestöt muodostavat Suomen Yrittäjät ry:n.

Yrittäjät – Yrittäjyyden puolesta

Jäsenenämme voit osallistua paikalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen toimintaan ja vaikuttamiseen. Saat merkittäviä palveluita toimintasi tueksi, kattavan informaation, rahanarvoisia jäsenetuja ja laajan koulutustarjonnan. Yrittäjien lakineuvontapalvelu tarjoaa maksutonta neuvontaa jäsenelle. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme.

Tämä järjestö toimii aktiivisesti yrittäjien hyväksi. Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä – yrittämistä.

Yrittäjän tukiverkosto

Yrittäjäjärjestösi on myös aito tukiverkosto kun tarvitset vertaistukea muilta yrittäjiltä yrittäjäpolullasi. Huolehdimme yrittäjien jaksamisesta, tarjoamme apua julkisten hankintojen kanssa, yrityskummeja kulkemaan rinnalla ja nuorten yrittäjien toimintaa nuorille ja kasvuyrittäjille. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta kyllä jokainen joskus apua, tukea ja verkostoja tarvitsee.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Mies käärii hihat

Keski-Suomen Yrittäjät

Keski-Suomen Yrittäjät koostuu
0
paikallisyhdistyksestä
Aluejärjestöömme kuuluu noin
0
jäsentä