Digistä voimaa työuran jatkoon

Tervetuloa mukaan innostaviin ikäjohtamisen ja eläkkeeltä töihin -valmennuksiin!

Olet kohderyhmäämme jos olet
  • +55v työelämässä mukana oleva pohjoissavolainen henkilö
  • ikäjohtamisesta kiinnostunut yksityisen tai julkisen sektorin työnantaja tai esihenkilö
  • työelämästä eläköitynyt, mutta kiinnostunut työnteosta joustavasti omien toiveidesi mukaan

Savon Yrittäjien uudella palvelulla annamme työkaluja esihenkilöille ja työntekijöille työurien mielekkääseen jatkoon sekä eläkeläisille keinoja palata takaisin työelämään haluamallaan tavalla.

Muiden Pohjoismaiden tapaan työn ja eläkkeen rajapinta voidaan nähdä joustavana. On tärkeää, että kokeneet työntekijät haluavat jatkaa työuraansa mahdollisimman pitkään ja tarvittaessa myös palata eläkkeeltä töihin. Tämä edellyttää ikäjohtamista ja kokeneiden työntekijöiden arvostamista. Digitaitoja on mahdollista kehittää kaikissa elämänvaiheissa.

Nivelvaiheen digituen tärkeys

Työpaikoilla ei useinkaan löydy halua panostaa muutaman vuoden sisällä eläköityvän työntekijän digi- tai muiden taitojen kehittämiseen.  Tämä on kuitenkin tärkeää, sillä jokainen tarvitsee digitaitoja paitsi työssään, myös aktiivisena kansalaisena. Digitaidoista saa voimaa työuran jatkomahdollisuuksiin.  

Haluamme varustaa jokaisen +55v henkilön riittävillä digitaidoilla. Tärkeä osa-alue on digirohkeus, jolla tarkoitetaan uskallusta kokeilla ja ottaa käyttöön uusia laitteita ja palveluita ja kehittyä niiden käytössä.

Palvelumme sisältää Osaamiskartoitukset sekä kolmen tunnin Tiekartta-valmennukset kaikille kohderyhmille. Pohjois-Savon Ely-keskus rahoittaa palvelun ja osallistujille Tiekartta-valmennukset ovat maksuttomia

Ilmoittaudu mukaan valmennuksiin

  1. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa bit.ly/digistavoimaa
  2. Otamme sinuun yhteyttä
  3. Sovimme tapaamisen
Tutustu Digistä Voimaa Työuran Jatkoon -palvelun Koulutuskalenteriin!

Tutustu tietosuojaselosteeseen