Savon Yrittäjien palvelut

Palvelemme

Jäsenenämme saat juuri Sinua hyödyttäviä palveluita yritystoimintasi tueksi. Tarjoamme maksutonta neuvontaa, ajantasaista tietoa, koulutuksia sekä muita rahanarvoisia jäsenetuja. Teemme joka päivä töitä savolaisen yrittäjän parhaaksi. Eikä pelkästään siksi, että yrittäjämme pärjäisivät, vaan siksi, että koko alueemme ja Suomi pärjäisi.


Digistä voimaa työuran jatkoon -palvelu

Savon Yrittäjien Digistä voimaa työuran jatkoon -palvelulla annamme työkaluja esimiehille, työntekijöille ja eläkeläisille työurien mielekkääseen jatkoon.

Siirry palveluun

HelpDesk-palvelu

Savon Yrittäjien HelpDesk-palvelu auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa sekä yritystoiminnan lopettamisessa.

Siirry palveluun

Jatkis Omistajaksi Ostamalla – Onnistuneita omistajanvaihdoksia Pohjois-Savossa

Tarjoamme omistajanvaihdospalveluja yrityksen ja liiketoiminnan ostamista ja myymistä sekä sukupolvenvaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yksityishenkilöille.

Siirry palveluun

Hankintaneuvonta

Hankintaneuvonta on tarkoitettu Pohjois-Savossa toimiville pk-yrityksille ja hankintayksiköille, jotka haluavat alan ammattilaisen opastusta julkisten hankintojen eri vaiheissa.

Siirry palveluun

Yrityksen osaajat menestyvät (YOM) -palvelu

Savon Yrittäjien YOM-palvelussa autetaan yrityksiä pääsemään eteenpäin digipolulla. Palvelu tarjoaa maksuttomia digikoulutuksia yrityksille.

Siirry palveluun

Yrittäjän talousapu

Yrittäjän talousapu on maksuton yrittäjille suunnattu palvelu, joka tarjoaa matalan kynnyksen luottamuksellista ja asiantuntevaa neuvontaa yrityksen talous- ja maksuvaikeuksissa.

Siirry palveluun

Yrityskummit

Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten toiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Siirry palveluun

Suomen Yrittäjien Jäsenpalvelut

Neuvontapalvelut

Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa, Suomen Yrittäjien asiantuntijat auttavat. Omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on sadan ulkopuolisen ammattilaisen verkosto sekä alueelliset neuvojat, jotka tavoitat aluejärjestösi kautta. Maksuton neuvontapalvelumme vastaa vuosittain lähes 55 000 neuvontapyyntöön.

Katso yhteystiedot

Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

Asiakirjat ja oppaat työnantajalle

Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen verkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten toiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityskummit

Jäsenedut

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa. Lataa puhelimeesi maksuton Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin, jäsenyytesi ja kaikki siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Jäsenedut

Tietopankki

Tietopankista saat tukea yritystoimintaan liittyvissä asioissa sekä päivittäistä ajantasaista tietoa: yrittäjäuutiset, lomakkeita, palkkataulukoita, laskureita ja laajasti hyötytietoa yritystoiminnan eri aihealueista.

Tietopankkiin

Koulutukset

Päivitä osaamistasi Suomen Yrittäjien koulutuksissa! Koulutustarjontamme koostuu pääosin maksullisista ja maksuttomista etäkoulutuksista ja seminaareista. Koulutuksemme sopivat niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle. Jäsenhinta koskee yrittäjien lisäksi kaikkia jäsenyrityksen työntekijöitä. Hyvät kouluttajat, rento yrittäjäporukka — tule mukaan!

Tutustu koulutuksiin

Yrityshakemisto

Yrityshakemisto on palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen.

Yrityshakemistoon

Palkitsemistuotteet

Mittava ura yrittäjänä?
Huomionosoitukseksi sopii parhaiten Suomen Yrittäjien yrittäjäristi.

Tunnustus työntekijälle?
Työntekijän ansioristi on yrittäjän hieno tapa palkita pitkäaikaiset työntekijät. Se on pysyvä muisto tehdystä työstä ja samalla kannustus tulevaan.

Palkitsemistuotteet