Savon Yrittäjien palvelut

Palvelemme

Jäsenenämme saat juuri Sinua hyödyttäviä palveluita yritystoimintasi tueksi. Tarjoamme maksutonta neuvontaa, ajantasaista tietoa, koulutuksia sekä muita rahanarvoisia jäsenetuja. Teemme joka päivä töitä savolaisen yrittäjän parhaaksi. Eikä pelkästään siksi, että yrittäjämme pärjäisivät, vaan siksi, että koko alueemme ja Suomi pärjäisi.

Palveluasiantuntija Virpi Hakkarainen

Kysyttävää palveluista?
Ota yhteyttä!

Virpi Hakkarainen
palveluasiantuntija
p. 044 368 0507
savo@yrittajat.fi


Savon Yrittäjien palvelut

#digi​&koulutus

Yrityksen osaajat menestyvät (YOM) -palvelu

Savon Yrittäjien YOM-palvelussa autetaan yrityksiä pääsemään eteenpäin digipolulla. Palvelu tarjoaa maksuttomia digikoulutuksia yrityksille.

Siirry palveluun
#hyvinvointi​&liiketoiminta​&mentorointi

HelpDesk-palvelu

Savon Yrittäjien HelpDesk-palvelu auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa sekä yritystoiminnan lopettamisessa.

Siirry palveluun
Savon Jatkis Omistajanvaihdospalvelu
#kunta​&lainsäädäntö​&yrityksenperustaminen

Savon Jatkis Omistajanvaihdospalvelu

Savon Jatkis on Savon Yrittäjien omistajanvaihdospalvelu, jota toteutamme yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjien Jatkis-hankkeen ja Business Joensuu Oy:n kanssa. Tavoitteenamme on nopea ja käytännönläheinen yrityskauppoihin tähtäävä asiantuntija-apu Pohjois-Savossa – kuntien yritysneuvojien ja yksityisten asiantuntijoiden yhteistyöllä.

Siirry palveluun
#kunta​&liiketoiminta​&mentorointi​&yrityksentalous

Hankintaneuvonta

Hankintaneuvonta on tarkoitettu Pohjois-Savossa toimiville pk-yrityksille ja hankintayksiköille, jotka haluavat alan ammattilaisen opastusta julkisten hankintojen eri vaiheissa.

Siirry palveluun

Suomen Yrittäjien jäsenpalvelut ja edut

Jäsenille

Neuvontapalvelut

Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa, Suomen Yrittäjien asiantuntijat auttavat. Omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on sadan ulkopuolisen ammattilaisen verkosto sekä alueelliset neuvojat, jotka tavoitat aluejärjestösi kautta. Maksuton neuvontapalvelumme vastaa vuosittain lähes 55 000 neuvontapyyntöön.

Jäsenille

Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

Asiakirjat ja oppaat työnantajalle
Jäsenille

Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen verkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten toiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityskummit
Jäsenille

Jäsenedut

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa. Lataa puhelimeesi maksuton Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin, jäsenyytesi ja kaikki siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Jäsenedut
Jäsenille

Verkkopalvelut

Verkkopalvelustamme saat tukea yritystoimintaan liittyvissä asioissa sekä päivittäistä ajantasaista tietoa: yrittäjäuutiset, lomakkeita, palkkataulukoita, laskureita ja laajasti hyötytietoa yritystoiminnan eri aihealueista.

Jäsenille

Koulutukset

Päivitä osaamistasi Suomen Yrittäjien koulutuksissa! Koulutustarjontamme koostuu pääosin maksullisista ja maksuttomista etäkoulutuksista ja seminaareista. Koulutuksemme sopivat niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle. Jäsenhinta koskee yrittäjien lisäksi kaikkia jäsenyrityksen työntekijöitä. Hyvät kouluttajat, rento yrittäjäporukka — tule mukaan!

Synergia ja yrityshaku

Synergia on palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen.
Palvelu sisältää myös kaikille suunnatun Yrityshaun.

Palkitsemistuotteet

Mittava ura yrittäjänä?
Huomionosoitukseksi sopii parhaiten Suomen Yrittäjien yrittäjäristi.

Tunnustus työntekijälle?
Työntekijän ansioristi on yrittäjän hieno tapa palkita pitkäaikaiset työntekijät. Se on pysyvä muisto tehdystä työstä ja samalla kannustus tulevaan.

Palkitsemistuotteet