Neuvontapalvelu

Neuvontapalvelumme on uudistunut!

Yrittäjien jäsenenä et jää koskaan yksin pohdintojesi tai haasteidesi kanssa!

Yrittäjä – välillä saatat kohdata tilanteita, jolloin kaipaat konkreettisia neuvoja tai vinkkejä. Joskus myös pelkkä sparrailu alan asiantuntijan kanssa voi auttaa.

Neuvontapalvelun kautta saat maakuntamme kokeneimmat asiantuntijat nopeasti puhelimen päähän. Tarjoamme sinulle neuvoja, sparrausta ja käytännönläheisiä vinkkejä esimerkiksi myynnin kehittämiseen, kirjanpitoon, verotukseen sopimusoikeuteen, yrityksen myyntikuntoon, markkinointiin ja yrittäjän hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä ja monessa muussa.

Neuvontapalvelu on maksuton kaikille jäsenyrittäjillemme!

Ota yhteyttä!

Kumppanimme neuvovat ja auttavat sinua:

Jäsenille

Myynnin edistäminen ja markkinointi

Pohditko, mihin sosiaalisen median kanaviin
panostaisit ja miten? Miten tehdään maksullista
mainontaa somessa? Mistä lähteä liikkeelle, kun
etsit uusia myyntikanavia tuotteillesi tai
palveluillesi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia neuvontapalvelun asiantuntijoilta.

Jäsenille

Verotus

Onko sinulla jokin pulma verotukseen liittyen tai haluaisitko kehittää yrityksesi ennakointia
verotusasioissa? Tarvitsetko vinkkejä yrityksesi
verosuunnitteluun? Neuvontapalvelumme kautta saat ensivaiheen neuvontaa niin arvonlisä-, henkilö-, kuin yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Jäsenille

Yrityksen myyntikunto, arvonmääritys ja omistajanvaihdokset

Onko yrityksesi myyminen ajankohtainen asia? Suunnitteletko yrityksesi myymistä muutaman vuoden kuluttua, mutta et tiedä millaisiin toimenpiteisiin olisi hyvä ryhtyä? Tai onko sukupolvenvaihdos edessä ja kaipaatte konkreettisia vinkkejä? Tarvitsetko apua laki- ja sopimusasioissa, joita omistajanvaihdoksiin liittyy? Neuvontakumppanimme antavat käytännönläheiset vinkit, joilla pääset eteenpäin omistajanvaihdosaikeissasi.

Jäsenille

Työssä jaksaminen ja hyvinvointi

Haluatko konkreettista neuvontaa ja työkaluja oman jaksamisesi tueksi? Haluatko viedä työyhteisösi tekemisen seuraavalle tasolle ja parantaa omaa sekä työntekijöidesi tehokkuutta? Kaipaatko tukea hankalaan tilanteeseen yrityksessäsi?
Kokeneet asiantuntijamme tukevat sinua ja yhteisöäsi.

Jäsenille

Kirjanpito

Hoidat sitten kirjanpitosi itse tai tilitoimiston kautta, joskus saatat tarvita ulkopuolista näkökulmaa. Pohditko, miten kirjanpidosta voisi saada enemmän tietoa irti ja miten hyödyntää sitä yrityksesi kehityksessä? Onko sinulla ongelma, jonka ratkaisemiseen kaipaat apua. Asiantuntevat neuvontakumppanimme auttavat sinua.

Mies seisoo rappusilla
Jäsenille

Yritysten väliset sopimukset ja sopimusoikeus

Onko yritykselläsi edessä sopimusneuvottelut, ja haluaisiat saada ulkopuolisen asiantuntijan kommentit ja vinkit? Pohditko, millaisia asioita sinun tulisi huomioida sopimusten sisällöissä? Neuvontakumppanimme tuntevat sopimusoikeudelliset kysymykset ja ovat valmiina auttamaan sinua ensivaiheen neuvontavinkein.

Jäsenille

Mediatuotanto ja verkkosivut

Onko sinulla ongelma verkkosivujen kanssa? Haluaisitko saada vinkkejä hakukoneoptimointiin tai tietoa siitä, millaiset verkkosivut tai verkkokauppa voisivat palvella parhaiten sinun yritystäsi? Mitä mahdollisuuksia videot ja animaatiot tuovat yrityksesi viestinnälle? Asiantuntijamme auttavat sinua ja sparraavat kanssasi aiheesta!

Jäsenille

Yrityskehittäminen

Onko yrityksesi murrostilassa? Kaipaatteko muutoksen ammattilaisten vinkkejä ja sparrausta? Neuvontakumppaneiltamme saat ensivaiheen vinkit muutoksen johtamiseen, hinnoittelun uudistamiseen, henkilöstömuutoksiin sekä liiketoiminnan tervehdyttämiseen.

Neuvontakumppanimme

Suomen Yrittäjien lakineuvonta

Suomen Yrittäjien lakineuvonta palvelee jäsenyrittäjiämme aina arkisin klo 8.00-18.00 numerosta 09 229 222.

Varsinais-Suomen osaamispalvelut

Tutustu myös aluejärjestömme tarjoamiin koulutus- ja osaamispalveluihin ja kasvata yrityksesi potentiaalia.

Neuvontapalvelumme on tarkoitettu jäsenille.