Neuvontapalvelu

Neuvoja ja vinkkejä vain yhden puhelinsoiton päässä!

Yrittäjien jäsenenä et jää koskaan yksin pohdintojesi tai haasteidesi kanssa!

Yrittäjä – välillä saatat kohdata tilanteita, jolloin kaipaat konkreettisia neuvoja tai vinkkejä. Joskus myös pelkkä sparrailu alan asiantuntijan kanssa voi auttaa.

Neuvontapalvelun kautta saat maakuntamme kokeneimmat asiantuntijat nopeasti puhelimen päähän. Tarjoamme sinulle neuvoja, sparrausta ja käytännönläheisiä vinkkejä esimerkiksi kirjanpitoon, verotukseen sopimusoikeuteen, yrityksen myyntikuntoon, markkinointiin ja yrittäjän hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä ja monessa muussa.

Neuvontapalvelu on maksuton kaikille jäsenyrittäjillemme!

Ota yhteyttä!

Kumppanimme neuvovat ja auttavat sinua:

Myynnin edistäminen ja markkinointi

Pohditko, mihin sosiaalisen median kanaviin
panostaisit ja miten? Miten tehdään maksullista
mainontaa somessa? Mistä lähteä liikkeelle, kun
etsit uusia myyntikanavia tuotteillesi tai
palveluillesi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia neuvontapalvelun asiantuntijoilta.

Verotus

Onko sinulla jokin pulma verotukseen liittyen tai haluaisitko kehittää yrityksesi ennakointia
verotusasioissa? Tarvitsetko vinkkejä yrityksesi
verosuunnitteluun? Neuvontapalvelumme kautta saat ensivaiheen neuvontaa niin arvonlisä-, henkilö-, kuin yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Yrityksen myyntikunto, arvonmääritys ja omistajanvaihdokset

Onko yrityksesi myyminen ajankohtainen asia? Suunnitteletko yrityksesi myymistä muutaman vuoden kuluttua, mutta et tiedä millaisiin toimenpiteisiin olisi hyvä ryhtyä? Tai onko sukupolvenvaihdos edessä ja kaipaatte konkreettisia vinkkejä? Tarvitsetko apua laki- ja sopimusasioissa, joita omistajanvaihdoksiin liittyy? Neuvontakumppanimme antavat käytännönläheiset vinkit, joilla pääset eteenpäin omistajanvaihdosaikeissasi.

Työssä jaksaminen ja hyvinvointi

Haluatko konkreettista neuvontaa ja työkaluja oman jaksamisesi tueksi? Haluatko viedä työyhteisösi tekemisen seuraavalle tasolle ja parantaa omaa sekä työntekijöidesi tehokkuutta? Kaipaatko tukea hankalaan tilanteeseen yrityksessäsi?
Kokeneet asiantuntijamme tukevat sinua ja yhteisöäsi.

Kirjanpito

Hoidat sitten kirjanpitosi itse tai tilitoimiston kautta, joskus saatat tarvita ulkopuolista näkökulmaa. Pohditko, miten kirjanpidosta voisi saada enemmän tietoa irti ja miten hyödyntää sitä yrityksesi kehityksessä? Onko sinulla ongelma, jonka ratkaisemiseen kaipaat apua. Asiantuntevat neuvontakumppanimme auttavat sinua.

Yritysten väliset sopimukset ja sopimusoikeus

Onko yritykselläsi edessä sopimusneuvottelut, ja haluaisit saada ulkopuolisen asiantuntijan kommentit ja vinkit? Pohditko, millaisia asioita sinun tulisi huomioida sopimusten sisällöissä? Neuvontakumppanimme tuntevat sopimusoikeudelliset kysymykset ja ovat valmiina auttamaan sinua ensivaiheen neuvontavinkein.

Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta

Onko sinulla kysymyksiä tai akuutti haaste liittyen esimerkiksi työsuhteen solmimiseen tai päättämiseen? Tarvitsetko asiantuntijan neuvoja työehtosopimusten sisältöihin tai tulkintaan? Soittamalla Varsinais-Suomen Yrittäjien neuvontapalveluun yhdistämme sinut lakineuvontaa antaville kumppaneillemme tai vaihtoehtoisesti valtakunnalliseen Suomen Yrittäjien ylläpitämään lakineuvontaan.

Tutustu neuvontakumppaneihimme:

Neuvontakumppanimme

Suomen Yrittäjien lakineuvonta

Suomen Yrittäjien lakineuvonta palvelee jäsenyrittäjiämme aina arkisin klo 8.00-18.00 numerosta 09 229 222.

Varsinais-Suomen osaamispalvelut

Tutustu myös aluejärjestömme tarjoamiin koulutus- ja osaamispalveluihin ja kasvata yrityksesi potentiaalia.

Neuvontapalvelumme on tarkoitettu jäsenille.