12.12.2023

Osta läheltä!

Hyvinkään kaupunkiyhdistys lisää kaupungin keskustan viihtyisyyttä. Yhdistys kokoaa yhteen kaupungin, yritysten, yhdistysten ja yksityisten henkilöiden voimavaroja erilaisiin tapahtumiin ja muuhun toimintaan.

Kaupunkiyhdistyksen perustajina ja päätukijoina toimivat Hyvinkään kaupunki, Hyvinkään Yrittäjät ry ja Riihimäen – Hyvinkään Kauppakamari ry. Mukavaa onkin ollut todeta, että Hyvinkää houkuttelee ihmisiä ostoksille ja viihtymään lähialueilta ja paljon pidemmältäkin.

Poikkeukselliset viime vuodet ovat ajaneet monen yrittäjän ahtaalle.

Se, että pienissä yrityksissä työllisyys kehittyy myönteisesti ja työpaikat koetaan turvatuiksi, johtuu osaltaan siitä, että taloudellisesti kriittisinä aikoina yrittäjä useimmiten joustaa ensimmäisenä omasta palkastaan.

Tämä ei kuitenkaan ole kestävä ratkaisu. Tosiasia on, että yritykset tarvitsevat kauppaa!

Näin joulun alla monella on lämmin sydän hankkia tärkeille ihmisille yrityksissään tai yksityisesti jotakin mieltä lämmittävää. Se voi olla palveluja lahjakorttien muodossa tai muunlaisia lahjoja.

Nyt jos koskaan on erityisen tärkeää miettiä mitä tai mistä tuo lahja on hankittu. Suurilla kansainvälisillä ketjuilla on varaa maksaa kalliita toimitilavuokria ja mahdollisuudet neuvotella niistä. Niillä on varaa tehdä näyttäviä markkinointikampanjoita ja kykyä antaa suuria alennuksia.

Pieni yrittäjä on aivan eri asemassa. Kyse on henkilökohtaisista kyvyistä ja venymisestä.

Vetoammekin sinuun näin joulun alla: huomioi kaupunkimme yksityiset yritykset ja kaupat. Osta läheltä!

Vain sillä tavoin takaamme, että Hyvinkäällä säilyvät monipuoliset palvelut. Ostamalla läheltä teet konkreettisen teon; autat lähellä olevia yrityksiä pysymään lähelläsi.