Hyvinkään Yrittäjät

Hyvinkään Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton

Hyvinkään Yrittäjät on Uudenmaan Yrittäjien suurimpiin lukeutuva paikallisyhdistys, jonka jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 700. Paikallisyhdistyksen tarkoituksena on vaikuttaa ja parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan. Lisäksi yhdistys edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä yhteistyötä sekä toimii yksityisen yrittäjyyden paikallisena edunvalvojana.

Yhdistyksen strategiana on edistää julkisten palvelujen kilpailuttamista ja tehostamista sekä edistää osapuolten osaamista julkisten palvelujen ja hankintojen kilpailuttamisen suhteen.

Hyvinkään Yrittäjien strategisiin linjauksiin kuuluu toimia kiinteässä yhteydessä Hyvinkään kaupungin toimijoiden kanssa. Niin kaupungin johdon, elinkeinotoimen kuin virkamiestenkin kanssa miellä on hyvät yhteydet. Yhdistys mm osallistuu erilaisiin yritystoimintaa tukeviin hankkeisiin ja antaa lausuntoja ja kannanottoja kaupungin kehitykseen liittyvistä hankkeista ja päätöksistä. Tavoitteena on kehittää entistä vetovoimaisempaa ja kilpailukykyisempää yritystoimintaympäristöä, sekä elinvoimaisempaa, viihtyisämpää ja toimivampaa kaupunkia kaupunkilaisille. Liittyessäsi Suomen yrittäjiin https://www.yrittajat.fi/yrittajajarjesto/liity-jaseneksi/ kuulut yhdellä jäsenmaksulla sekä Uudenmaan yrittäjiin, että Hyvinkään yrittäjiin ja hyödynnät kaikki jäsenpalvelut https://www.yrittajat.fi/neuvontapalvelut/

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! Voit halutessasi vaikuttaa hyvinkääläisten yrittäjien asioihin aktiivisesti, tai yhtä hyvin voit vain tulla kuuntelemaan ja viihtymään. Ota yhteyttä hyvinkaan@yrittajat.fi

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.