Eva Raudasoja Oulun yliopisto JOY
14.9.2021
Eva Raudasoja

Räätälöity koulutus täsmäaseena osaajapulaan

Oulun yliopisto tarjoaa oppimisen iloa, juuri teille sopivassa paketissa.

Oulun yliopisto tekee monipuolista yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Autamme sinua ja yritystäsi löytämään tarvitsemanne tiedon ja hyötymään osaajiemme tietotaidosta. Sovimme kumppaniksi niin tutkimus-, koulutus- kuin innovaatioyhteistyöhön.

Otimme käyttöön Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen yliopiston (JOY) palvelut lokakuussa 2020. Rakennamme jatkuvan oppimisen yhteistyömallia alueen oppilaitosten, yrittäjäjärjestöjen, yrityskehittäjien ja Oulun kaupungin kanssa. Tehtävämme on tunnistaa osaamistarpeita ja tarjota tarvelähtöisiä jatkuvan oppimisen palveluita niin yksilöille, kunnille kuin yrityksillekin. 

Tarjoamme luontevan ja helppokäyttöisen ympäristön uudenlaiselle, elämän mittaiselle oppimiselle. Innovaatioalustamme mahdollistavat myös opintopisteiden saamisen sovituista yritysprojekteista. Tämä ”bonus” lisää opiskelijoiden aktiivisuutta ja edesauttaa osaamisen kehittämisen motivaatiota. 

Vuonna 2021 JOY-koulutuksia on ollut tarjolla yli 1000 kurssia erilaisista teemoista. Yliopiston yritysyhteistyön toimintamallin mukaisesti olemme pilotoineet ja kehitettäneet yrityksille ja organisaatioille suunnattuja, tarpeeseen räätälöityjä koulutuksia. Ulkomaisen työvoiman tarve tulee tulevaisuudessa korostumaan entisestään, osaaminen ja tarve tulee saada kohtaamaan ja digitalisaatiokin vaatii edelleen paljon uutta oppimista. Näitä ja muita tärkeitä teemoja tulemme kehittämään edelleen. 

JOY-verkkopalvelu (www.oulu.fi/joy) toimii koko yliopiston monialaisen jatkuvan oppimisen koulutustarjonnan alustana. Mikäli et löydä sopivaa koulutusta, voit ottaa yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä asiakkuuspäällikkö Johanna Haloseen tai johtaja Eva Raudasojaan.

Oulun yliopisto on avoin kaikille, tervetuloa mukaan oppimaan!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä yrityksenne kasvua parhaiten palveleva koulutus.

Lisätietoa koulutustarjonnasta ja koulutuksen räätälöinnistä:
Eva.Raudasoja@oulu.fi
Johanna.Halonen@oulu.fi
www.oulu.fi/joy

Eva Raudasoja