KPY-blogi
11.12.2023
Tervehdys LähiTapiolasta!

Tervehdys LähiTapiolasta!

Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla tapahtuu tällä hetkellä paljon, ja me haluamme olla mukana siellä missä tapahtuu. LähiTapiola Pohjanmaa panostaa Kokkolaan ja uusi toimistomme aukeaa tammikuussa Torikadulle. Panostamme paikallisuuteen, haluamme näkyä katukuvassa ja olla helposti lähestyttävä vakuutusyhtiö.

LähiTapiola Pohjanmaa on Elämänturvayhtiö. Elämäturva tarkoittaa meille sitä, että olemme mukana turvaamassa ihmisten ja yritysten eri elämänvaiheita. Haluamme olla mukana alusta alkaen. Kasvuvaiheessa haetaan toimintatapoja, mietitään tarpeita ja yritetään pyrkiä eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Meidän tehtävämme on tukea yrittäjiä ja yrityksiä, kertoa mitä vakuutustarpeita yrityksellä saattaa olla ja miten niihin tulisi varautua, nyt ja jatkossa. Tavoitteenamme on olla kumppanina toiminnassa yrityksen eri vaiheissa.

Yhteiskunta muuttuu koko ajan ja meidän pitää muuttua sen mukana. Kokkola kasvaa kovaa vauhtia, mm. suurteollisuusalueelle tehdään isoja investointeja ja odotamme hybridiareenan valmistumista. Nämä investoinnit luovat kasvua, joka luo synergiaa myös alueen ihmisille ja yrityksille. LähiTapiola Pohjanmaa haluaa olla mukana näissä kasvutarinoissa vastuullisena kumppanina.

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Siksi on tärkeää, että yrittäjät ja yritykset miettivät vakuutustarpeitaan ja tiedostavat, että näitä asioita ei tule sivuttaa. Vakuutukset ovat muutakin kuin omaisuus- ja ajoneuvovakuutuksia. Yrittäjä on usein yrityksen tärkein voimavara samoin kuin yrityksen osaava henkilökunta. Henkilövakuuttaminen on todella tärkeä osa liiketoimintaa, jota ei tule sivuttaa. Vahinkovakuuttaminen ajaa edelleen liian usein ihmisten edelle. Kuitenkin on syytä muistaa, että omaisuuden voi korvata, ihmisiä ei. Kun ihminen voi hyvin, yritys voi hyvin ja yhteiskunta voi hyvin.

Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Terveisin, Martin Högnäs, Karin Långbacka ja Tuomas Puutio

Muita kiinnostavia aiheita