2.4.2024
Jussi Keränen

Työhyvinvointi vaatii tekoja – tee ratkaisu, jota osaajasi arvostavat 

Ihmiset ovat tulevaisuuden voimavara. Kun pidät heistä huolta, pidät samalla huolta yrityksestäsi.

Tämä lause kuvastaa yksinkertaisesti sitä, miksi työhyvinvointi on niin tärkeää. Olemme siirtyneet aikaan, jossa yrityksen menestys ei enää rakennu pelkästään tuotteisiin tai palveluihin, vaan ennen kaikkea ihmisiin – osaajiin, jotka tekevät työn. Järjestömestarina, eli yhteyshenkilönä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Fennian välillä, autan yrityksiä päivittäisten asioiden lisäksi vakuutusasioissa. Viime vuosina työntekijöistä huolehtiminen on noussut erityiseen rooliin.

Työhyvinvoinnin vaikutukset työntekijöiden motivaatioon ja sitä kautta yrityksen menestykseen ovat kiistattomat. Vakuutusedulla yritys osoittaa pitävänsä työntekijöistä hyvää huolta. Lakisääteisen perusturvan laajentaminen työntekijöiden vapaaehtoisilla vakuutuksilla on arvostettu työsuhde-etu, joka kannattaa lisätä osaksi yrityksen henkilöstöpolitiikkaa. Samalla se rakentaa myönteistä yrityskuvaa ja auttaa houkuttelemaan osaavia työntekijöitä.

Jotta huolenpito on vaivatonta ja nopeaa, apuna on Hyvinvointiturva. Hyvinvointiturvan kautta yritys saa tekijöillensä tehokkaan työterveyshuollon sekä vakuutuksen palvelut keskitetysti. Paketin kiinteä hinta tuo ennustettavuutta ja auttaa budjetoimaan työterveyshuollon kuluja.

Hyvinvointiturvan ehdottomana plussana on siihen sisältyvä FenniaHoitaja-palvelu. Palvelussa sairaanhoitajat neuvovat puhelimitse terveyshuolissa ja varaavat ajan lääkärille. Näin varmistetaan, että työntekijät saavat nopeasti hoitoa ja pääsevät palaamaan hyvinvoivina arkeen.

Hyvinvointiturvaa täydentävät henkivakuutus ja ennakoiva työkykyjohtaminen. Työntekijän henkivakuutus antaa turvaa työntekijälle ja hänen perheelleen odottamattomassa tilanteessa. Työeläkevakuutuksissa apunani toimii Elon yhteyshenkilö Niko Lassila. Elon asiakkaat saavat työkykyjohtamisen asiantuntijoiden tuen työkykyjohtamisen kehittämiseen. Hyvällä johtamisella varmistetaan, että työntekijät onnistuvat työssään ja voivat hyvin.  

Tee siis ratkaisu, jota osaajasi arvostavat. Ota yhteyttä, me autamme pitämään huolta työntekijöistäsi.

Paikallisesti apunasi,

Jussi Keränen, 040 1976 244, jussi.keranen@fennia.fi
Niko Lassila, 040 6744 460, niko.lassila@elo.fi

Jussi Keränen