KPY-blogi
22.9.2022
Yrittäjä, miten huolehtia vakuutustarpeista sekä riskienhallinnasta?

Yrittäjä, miten huolehtia vakuutustarpeista sekä riskienhallinnasta?

 
Olemme olemassa, jotta sinä voit muotoilla oman polkusi

Rohkeus on sitä, että tekee vaikka pelottaisi. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että sinä voit muokata polkusi epäröimättä. Fennia haluaa olla ennen kaikkea kannustaja – kannustaa sinua unelmoimaan, kokeilemaan uutta ja yrittämään.

– Yrittäjät ovat supersankareita, sillä he ovat todellisia moniosaajia ja oman polkunsa muotoilijoita, sanoo Fennian asiakaspäällikkö Piia Lehtonen.

Yrityksesi tukena riskienhallinnan ja vakuuttamisen asiantuntijamme

Piia työskentelee pk-yrityksien parissa ja toimii Työeläkeyhtiön Elon yhteyshenkilönä huolehtien myös asiakkaiden työeläkevakuutuksista. Viime keväänä hän aloitti järjestömestarina, joten hän tekee tiivistä yhteistyötä Keski-Pohjanmaan yrittäjien kanssa.

– Palkitsevinta järjestömestarin roolissa on tutustua yrittäjiin. On ollut mahtava kuulla heidän tarinoita yrityksen perustamisesta tähän päivään sekä mitä uutta heille on tulossa – ideathan ei yrittäjillä lopu, Piia kertoo.

Yrityksesi menestys nojaa kallisarvoisiin osaajiin. Työntekijöiden vakuutuksilla, kuten tapaturmavakuutuksen vapaa-ajan laajennuksella ja sairausvakuutuksella, sekä eläkepalveluilla, osoitat pitäväsi osaajistasi huolta.

– Yrittäjillä on monta lankaa käsissä, joten helpotan ottamalla koppia vakuutustarpeiden ja riskien kartoittamisessa muuttuvissakin tilanteissa. Ne ovat minun heiniäni, Piia painottaa.

Hyödynnä etusi ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat esimerkiksi 50 % alennuksen Yrityksen sairausturvan päiväkorvausosan maksusta, laajennuksen oikeusturvavakuutuksen ilman lisämaksua ja ehdollisen omavastuun kotivakuutuksesta. Tarjoamme hyvät yhteistyökumppanit vahinkotilanteissa mm. Fennia Hoitaja palvelun, joka palvelee joka päivä 7-23.

Fennia tarjoaa ilmaiseksi työtapaturmavakuutusasiakkaille HSE-Lite- palvelun tukeakseen asiakkaan työturvallisuusjohtamista. Työturvallisuusjärjestelmässä pystyy esimerkiksi ilmoittamaan turvallisuushavaintoja sekä tapaturmia ja se sisältää kattavat raportointityökalut.

– Yhtä vakavaa työtapaturmaa kohtaan sattuu keskimäärin 600 läheltä piti -tilannetta. Tarttumalla näihin tilanteisiin, parannetaan työturvallisuutta ja säästetään kustannuksia, Piia korostaa. 

Fennialla on vakuutusalan tyytyväisimmät yritysasiakkaat jo kolmantena vuonna peräkkäin EPSI Ratingin Vakuutus 2021 -tutkimuksen mukaan. Liity sinäkin tähän joukkoon!

Lue lisää ja ota yhteyttä: fennia.fi ja elo.fi

Piia Lehtonen, 040 186 7653, piia.lehtonen@fennia.fi

Muita kiinnostavia aiheita