Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
Jäsenedut
HR Roihu Consulting Oy

HR Roihu Consulting Oy: alennusta hr-palveluista

Edun voimassaoloaika:

Etu 1: HR-Päällikköpalvelu

  • HR-Päällikköpalvelulla saat oman osa-aikaisen HR-ammattilaisen hoitamaan yrityksenne lakisääteisiä ja muita HR-asioita tarpeenne mukaan. Ulkoistettu HR-Päällikkö työskentelee kuin oma työntekijänne, mutta työsuhteen sijaan toimeksiantosopimuksella. Ulkoistettu HR-Päällikköpalvelu sopii tilanteisiin, jossa omaa kokoaikaista HR-asiantuntijaa ei ole kannattavaa palkata, tai oma HR-tiimi tarvitsee tilapäistä apua eri tekemisiin.
  • Jäsenetu: HR-päällikköpalvelu 15 % alennuksella hintaan 680 euroa/päivä (normaalisti 800 euroa)

Etu 2: HR-Helpdesk

  • HR-Helpdesk -palvelun avulla HR-asiantuntija on tavoitettavissasi sähköpostitse 24 h sisällä silloin kun sinulla on asiantuntijalle tarvetta. HR-Helpdeskiin voit lähettää erilaisia työsuhdekysymyksiä ja konsultaatiopyyntöjä, liittyen esimerkiksi varoituksen antamiseen, perhevapaisiin, vuosilomalakiin, jne. päivittäisiin henkilöstöltä ja esihenkilöiltä tuleviin kysymyksiin. HR-asiantuntija vastaa sinulle arkisin 24 h kuluessa tukipyynnön lähettämisestä. Palvelulla on kiinteä minimi kk-veloitus, joka sisältää konsultaatiotyötä yhden tunnin. Mahdolliset kuukauden aikana ylittyvät työmäärät veloitetaan erillisen tuntihinnan mukaisesti (isommista selvitystyötä vaativista asioista annetaan erillinen työmääräarvio ennen toimeksiannon toteuttamista).
  • Jäsenetu: HR-Helpdesk -palvelun kiinteä perus kk-veloitus 100 € (normaalisti 150 €), etu 50 €/kk

Etu 3: Soveltuvuusarvioinnit rekrytointien tueksi

  • Soveltuvuusarvioinneilla varmistat oikean henkilön valinnan rekrytointitilanteissa ja saat hyvää lisäarvoa ja vinkkejä valitun henkilön johtamiseen heti työsuhteen alusta. Soveltuvuusarviointi tuo tutkitusti luotettavuutta oikeaan rekrytointipäätökseen ja lisää ennustettavuutta henkilön menestymiseen tehtävässä.
  • Jäsenetu: Soveltuvuusarviointi alkaen 600 €/hlö (normaalisti 750 €/hlö)

Mainitse tilauksen yhteydessä olevasi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsen saadaksesi jäsenalennuksen.

Elina Harju
Toimitusjohtaja
HR Roihu Consulting Oy
Puh. 040 724 9985
Email elina.harju@hrroihu.fi
hrroihu.fi

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme