Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Tallink Silja
Jäsenedut
Tallink Silja Matkustaminen

Laivamatkat Tallink Silja Line

Tervetuloa Tallink Silja Linen laivoille inspiroitumaan ympäristöön, jossa on tilaa luovuudelle ja josta löytyy aina jotain uutta. Laivalla on tarjolla kaikki tarpeellinen ja vähän enemmän – kokoustilat, majoitus, ravintola- ja viihdepalvelut – kaikki yhdessä paketissa. Kokousmatkan järjestäminen on vaivatonta, kun kaikki palvelut ja oheisohjelmat voi varata yhdestä paikasta. Merellä järjestettävät kokousmatkat tarjoavat huolettomuutta ja kokonaisvaltaisen järjestelyn avaimet käteen -periaatteella.

TYÖ- JA KOKOUSMATKAT

  • Suomen Yrittäjien jäsenetuna saatte 15-35 %:n yritysalennuksen Tallink Silja Linen normaalihintaisten risteily- ja reittimatkojen henkilö- ja hyttipaikoista, matkustajaliikenteen ajoneuvoista sekä laivojen kokoustilojen vuokrista.
  • Lisäksi saatte 10 % yritysalennuksen Tallink Hotels -ketjuun kuuluvien hotellien normaalihintaisista hotellipaketeista.
    • Tallink Hotels -ketjuun kuuluvat hotellit: Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel ja Tallink Express Hotel

VAPAA-AJAN MATKUSTUS

Kokous-ja ryhmämatkoista lisätietoja saat myyntipalvelusta p. 010 804 123 (arkisin klo 9-15) sekä sähköpostitse liikematkat@tallinksilja.com.

Risteilyjen lisätiedot ja varaukset osoitteesta: https://fi.tallink.com/etsi-matka tai matkatoimistojen kautta.

Tutustu myös: Kokousjärjestäjän opas

Lataa parhaat vinkit ja idea onnistuneen kokouksen järjestämiseen. Tämä opas antaa sinulle käytännön työkaluja ja ideoita siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun järjestät kokousta.

White magazine cover mockup on concrete background 3d rendering

KUINKA SAAN HYÖDYNNETTYÄ JÄSENEDUT?

Jäsenetuhintaisiin risteily- ja matkavarauksiin ja Club One -kanta-asiakasohjelmaan tarvittavat
» alennuskoodit saat kirjautumalla jäsenpalveluun.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme