Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Lapland Hotels Majoitus- ja kokouspalvelut

10 % etu työmatkustukseen sekä muita etuja vapaa-aikaan

Lapland Hotels tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille jäsenetuna 10 %:n alennuksen päivän joustavasta majoitushinnasta työmatkustukseen. Jäsenedun saa kaikista Lapland Hotelsin kohteista pl. Lapland Hotels Olos, Lapland Hotels Snow Village ja Hotelli Haikon Kartano & Spa.

Vapaa-aikaan tarjoamme vaihtuvia etuja.

Kevään lomayöt Lapissa -20 %

Saat nyt 20 % alennuksen majoituksesta huhtikuussa Levillä, Luostolla ja Saariselällä.

Lähde etätöihin tai lomalle Lappiin ja nauti aurinkoisista kevätpäivistä. Huhtikuussa päivänpituus ja valoisuus lisääntyy päivä päivältä ja rinteet, ladut ja reitit ovat parhaimmillaan kevätauringon lämmittäessä.

ETU VOIMASSA

  • Lapland Hotels Sirkantähti 14.-1.5.2024
  • Lapland Hotels Luostotunturi 14.-21.4.2024
  • Lapland Hotels Riekonlinna 14.-28.4.2024

Lapland Hotels & Safaris -matkailukokonaisuus tarjoaa pohjoisen elämyksiä kaikille aisteille. Sen muodostavat Suomen suurin yksityinen hotelliketju Lapland Hotels, Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris Group Oy ja Lapland Ski Resorts. Lapland Hotelsiin kuuluu 20 hotellia, yli 2 600 huonetta ja huoneistoa, reilu 11 000 ravintolapaikkaa sekä yli 1 200 saunaa ympäri Suomen.

Jos olet jo kirjautunut Jäsenpalveluun, kaikki Lapland Hotelsin etukoodit ja varausohjeet löydät tämän sivun lopussa olevasta tietokentästä.

Jos lisätietokenttä ei näy, kirjaudu Jäsenpalveluun.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme