Hyvinkään Yrittäjät

Naisjaoston toimintaa

Hyvinkään Yrittäjät ry NAISJAOSTO

Tule rohkeasti mukaan iloisen Naisjaoston toimintaan! Hyvinkään Yrittäjät ry:n Naisjaosto toimii itsenäisenä jaostona täydentäen paikallisyhdistyksen toimintaa. Naisjaoston jäseniä voivat olla kaikki Hyvinkään Yrittäjät ry:n jäsenyrityksiä edustavat naiset.

Naisjaoston toiminta

Naisjaosto järjestää tietoiskutyyppisiä koulutustilaisuuksia pääsääntöisesti kuukausikokousten yhteydessä. Kuukausikokoukset ovat noin 8 kertaa vuodessa. Tutustumme usein jonkun jäsenemme yritystoimintaan ja yhteistyökumppanimme tai jonkin muun mielenkiintoisen organisaation toimintaan.

Järjestämme myös teatteri-, taidenäyttely- ja museoretkiä, pikkujoulun sekä muita mukavia tapahtumia jäsenistölle. Maaliskuussa 2024 järjestetään itsepuolustuskurssi naisjaostolaisille. Vuosittain teemme myös kesäretken joko kotimaassa tai syysretken ulkomaille. Naisjaoston tehtävänä on toimia jäsentensä vuorovaikutusfoorumina sekä yrittäjäkollega että henkilötasolla. Parhaimmillaan toiminta on mukavaa yhdessäoloa.

Yksinyrittäjänä saat ”työkavereita”. TULE MUKAAN SILLOIN, KUN SINULLE SOPII.

Miten liityn Naisjaoston jäseneksi?

Halutessasi liittyä Naisjaostoon ota rohkeasti yhteyttä sihteeriin tai puheenjohtajaan. Myös jäseniltä saat tietoa toiminnastamme. Liittymisen jälkeen saat tiedotteet sähköpostilla. Naisjaostoon liittyvän henkilön edustaman yrityksen on oltava Hyvinkään Yrittäjät ry:n jäsenyritys. Naisjaoston vuotuinen kannatusmaksu on 40 €.

Tervetuloa jäseneksi iloiseen ja vireään Naisjaostoon!

Naisjaoston hallitus v. 2024

Puheenjohtaja Irma Pahlman 040 065 1422 Lawmed irma.pahlman@saunalahti.fi

Varapuheenjohtaja Arja Elina Laine 040 522 9663 arja@ruokaviestinta.fi

Sihteeri Tarja Hätinen 040 094 1365 tarja.hatinen@western.fi

Rahastonhoitaja Hanna Mikkonen hanna@mikkonengroup.com

Hallituksen muut jäsenet
Johanna Harjanne
Pauliina Jussila
Laura Kela
Marke Niiranen
Kirsi Saari