Kauniaisten Yrittäjät

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa mukaan Kauniaisten Yrittäjiin!

Mikään ei voita verkostoitumista hyvässä seurassa! Yrittäjät ovat perinteisesti tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea, verkostoja ja ystäviä.

Kauniaisten yritysrakenteesta johtuen yhdistyksemme on profiloitunut yksinyrittäjien ja pienten yritysten yhdistykseksi yli kuntarajojen. Tästä johtuen olemme hakeutuneet isompien Espoon ja Vantaan Yrittäjien kanssa yhteistyöhön. Toivotamme joukkoomme kaikki yrittäjät, oletpa ollut yrittäjänä pitempään tai vasta ryhtynyt yrittäjäksi. Olemme täällä myös sinua varten, joka vasta harkitset yrittäjyyttä. Sinä, joka työllistät itsesi lisäksi muitakin, voit ottaa halutessasi tapahtumiimme mukaan myös henkilökuntaasi.

Jäseneksi liityt omaan paikallisyhdistykseesi, mutta jäsenenä sinulla on tukenasi kolmiportainen yrittäjäjärjestö. Saat käyttöösi keskusliiton (Suomen Yrittäjät) neuvonta- ja edunvalvontapalvelut ja aluejärjestön (Pääkaupunkiseudun Yrittäjät) koulutuspalvelut.

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä.
Siksi Sinunkin kannattaa liittyä Suomen Yrittäjiin.

Tutustu nettisivuihimme ja meihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Kauniaisten Yrittäjät – Grankulla Företagare
Kia Katarina, Charlotta, Ann-Marie, Jonna ja Tuula

Kauniaisten Yrittäjien uutisia

1.12.2021 Uutinen

Pannacottan yrittäjäpariskunta Vuoden yrittäjä

Camilla ja Johan Hallbäck Pannacotta Home & Kitchenistä ovat tämän vuoden Vuoden yrittäjä -tunnustuksen saajat. Kauniaisten Vuoden yrittäjä valittiin ensi kertaa äänestyksellä, jossa neljästä…

Katso Suomen Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Maksuton
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.