Kauniaisten Yrittäjät-Grankulla Företagare

Kauniaisten Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa mukaan Kauniaisten Yrittäjiin!

Mikään ei voita verkostoitumista hyvässä seurassa! Yrittäjät ovat perinteisesti tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea, verkostoja ja ystäviä.

Kauniaisten yritysrakenteesta johtuen yhdistyksemme on profiloitunut yksinyrittäjien ja pienten yritysten yhdistykseksi yli kuntarajojen. Tästä johtuen olemme hakeutuneet Espoon Yrittäjien kanssa yhteistyöhön. Toivotamme joukkoomme kaikki yrittäjät, oletpa ollut yrittäjänä pitempään tai vasta ryhtynyt yrittäjäksi. Olemme täällä myös sinua varten, joka vasta harkitset yrittäjyyttä. Sinä, joka työllistät itsesi lisäksi muitakin, voit ottaa halutessasi tapahtumiimme mukaan myös henkilökuntaasi.

Jäseneksi liityt omaan paikallisyhdistykseesi, mutta jäsenenä sinulla on tukenasi kolmiportainen yrittäjäjärjestö. Saat käyttöösi keskusliiton (Suomen Yrittäjät) ja aluejärjestön (Espoon Seudun Yrittäjät) neuvonta- ja edunvalvontapalvelut sekä koulutuspalvelut.

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä.
Siksi Sinunkin kannattaa liittyä Suomen Yrittäjiin.

Tutustu nettisivuihimme ja meihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Kauniaisten Yrittäjät – Grankulla Företagare
Kia Katarina, Charlotta, Ann-Marie, Jonna ja Tuula

Kauniaisten Yrittäjien tapahtumat

Aamiainen

AAMUTREFFIT

Aamiainen

AAMUTREFFIT

Aamiainen

AAMUTREFFIT

Aamiainen

AAMUTREFFIT

Kauniaisten Yrittäjien uutisia

Katso Suomen Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Maksuton jäsenille
Maksuton
Maksuton jäsenille
Maksuton
Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.