Kauniaisten Yrittäjät

Kauniaisten Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tervetuloa mukaan Kauniaisten Yrittäjiin!

Mikään ei voita verkostoitumista hyvässä seurassa! Yrittäjät ovat perinteisesti tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea, verkostoja ja ystäviä.

Kauniaisten yritysrakenteesta johtuen yhdistyksemme on profiloitunut yksinyrittäjien ja pienten yritysten yhdistykseksi yli kuntarajojen. Tästä johtuen olemme hakeutuneet isompien Espoon ja Vantaan Yrittäjien kanssa yhteistyöhön. Toivotamme joukkoomme kaikki yrittäjät, oletpa ollut yrittäjänä pitempään tai vasta ryhtynyt yrittäjäksi. Olemme täällä myös sinua varten, joka vasta harkitset yrittäjyyttä. Sinä, joka työllistät itsesi lisäksi muitakin, voit ottaa halutessasi tapahtumiimme mukaan myös henkilökuntaasi.

Jäseneksi liityt omaan paikallisyhdistykseesi, mutta jäsenenä sinulla on tukenasi kolmiportainen yrittäjäjärjestö. Saat käyttöösi keskusliiton (Suomen Yrittäjät) neuvonta- ja edunvalvontapalvelut ja aluejärjestön (Pääkaupunkiseudun Yrittäjät) koulutuspalvelut.

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä.
Siksi Sinunkin kannattaa liittyä Suomen Yrittäjiin.

Tutustu nettisivuihimme ja meihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Kauniaisten Yrittäjät – Grankulla Företagare
Kia Katarina, Charlotta, Ann-Marie, Jonna ja Tuula

Kauniaisten Yrittäjien uutisia

Testikuva
16.1.2023 Uutinen

Tiedote: Pääkaupunkiseudun Yrittäjistä muodostettiin kaksi aluejärjestöä

Pääkaupunkiseudun Yrittäjät on jakautunut kahdeksi aluejärjestöksi. Pääkaupunkiseudun Yrittäjien toimintaa jatkaa Espoon Seudun Yrittäjät, jonka paikallisyhdistyksinä ovat Espoon Yrittäjät ja Kauniaisten Yrittäjät. Uutena aluejärjestönä perustetun…

Katso Suomen Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Maksuton
Kädet ja tietokone
Maksuton
Maksuton
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.