Kemin Yrittäjät

Kemin Yrittäjien toiminta-ajatus

MITEN

Kemin yrittäjät toimii kaikin tavoin jäsenistönsä yhteisten etujen ja asioiden valvomiseksi ja kehittämiseksi. Käytännössä se mm. harjoittaa tiedotus-, julkaisu-, neuvonta-, koulutus- ja tutkimustoimintaa yritystoimintaa ja työelämää koskevissa asioissa. Yhdistyksen toiminta edistää myös työnantajien ja työntekijöiden yhteistyö- ja neuvottelusuhteita.

Kemin Yrittäjät luo edellytyksiä jäsentensä keskinäisen yhteistyön kehittämiseen järjestämällä virkistystoimintaa, kuten retkiä, juhlia ja muita tilaisuuksia.

Kemin Yrittäjät ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton.


MITÄ

MITÄ HYÖTYÄ YRITTÄJÄJÄRJESTÖSTÄ ON MINUN YRITYKSELLENI?

Koulutus
Jäsenille on tarjolla ajankohtaista ja asiantuntevaa koulutusta, vierailuluentoja eri aloilta, mm. lakimuutoksista, verotuksesta ja markkinoinnista.

Rentoutuminen & Kulttuuri
Rentouttavaa vapaa-ajan toimintaa, kuntoilua ja kulttuuria työelämän vastapainoksi. Esimerkiksi: teatteri- ja konserttivierailuja, lentopalloa, yrittäjälounaita.

Neuvontaa
Kemin Yrittäjien kautta on mahdollista käyttää Suomen Yrittäjät ry:n maksuttomia neuvontapalveluja yritystoiminnan eri osa-alueilta, mm. yritysverotuksesta, yrittäjän sosiaaliturvasta, työelämän juridiikasta, ulkomaankaupasta ja EU-asioista.

Tiedotteet & Lehdet
Pysyttele ajan hermolla ja perillä oman paikkakuntasi yrityselämästä! – Kemin yrittäjien jäsentiedotteet ja lehdet – Yrittäjäinfo sisältää tärkeät tiedot verotuksesta, sosiaaliturvasta ja työnantajan velvoitteista – Suomen Yrittäjät -lehti käsittelee ajankohtaisia asioita yrittäjyydestä

Edunvalvonta
Yksityisessä omistuksessa olevien yritysten edunvalvonta paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Jäsenkortti & Kalenteri
Suomen yrittäjät ry:n vuosikalenteri ja jäsenkortti Jäsenkortti tarjoaa monia rahanarvoisia etuja, käytä hyväksesi!


MIKSI

MIKSI KEMIN YRITTÄJÄT?

Kemin Yrittäjät ry toimii pienten ja keskikokoisten yritysten yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä. Tavoitteena on edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä yhteistyötä. Yhdistys on myös asiantuntija ja vaikuttaja, joka parantaa yritysten kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä Kemin alueella, mm. pitämällä aktiivisesti yhteyttä päättäjiin paikallisesti ja valtakunnallisesti.