Kemin Yrittäjät Lapin Yrittäjät

Kemin Yrittäjät Ry

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö Kemistä. Uskomme yrittäjyyteen, autamme alueen elinvoiman kehittämisessä sekä luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!


Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Puheenjohtaja Marko Rytkösen tavoitat sähköpostista kemin@yrittajat.fi ja tiedotus asioissa voit olla yhteydessä Markukseen sihteeri.kemi@yrittajat.fi

Esittelyt ovat vielä keskeneräisiä ja julkaistaan nettisivuilla vasta kun kaikki ovat valmiit. Sitä ennen voit selata esittelyt jo somen puolelta.


Tapahtumia joita olemme järjestäneet ja olleet mukana mahdollistamassa.

Tutustumassa tapahtumiimme tästä.


Elinvoimalupaus

Kemin kaupungin ja Kemin Yrittäjät allekirjoittivat 11.3.2024 viimein elinvoimalupauksen. Käy tutustumassa asiaan tarkemmin tästä. Mikäli sinulla on mielessä miten elinvoimaisuutta Kemissä voisi lisätä, tai mielessäsi on asioita jotka tarvitsevat vielä kehittämistä ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen niin viedään asiaa eteenpäin!

Tehdään Kemistä yhdessä elinvoimaisempi!


Olemme mukana kuulemassa sekä vaikuttamassa alueen tapahtumiin mm:

Pyrimme myös kehittämään yhteistyötä mm. Lappian, Ammattikorkeakoulun sekä Kaupungin kanssa entuudestaan.


Seuraa alueen tapahtumia suoraan kalenterinäkymässä helposti tästä linkistä.

Tai klikkaamalla vieressä olevaa kalenterin kuvaa.

Katso myös mitä kaikkea Kemissä tapahtuu: https://www.kemi.fi/tapahtumat/#/

Mikäli yhteistyö jossain tapahtumassa kiinnostaa, ole rohkeasti yhteydessä sihteeriimme.


Olemme myös aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Tiedotamme meidän ja alueen tapahtumista Facebookissa Sekä Instagramissa, joten meitä kannattaa seurata.


Jäsen yrityksemme tarjoaa etuja seuraavasti; Klikkaa yritystä tarkastellaksesi tarkemmin tarjouksia:


Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea Suomen yrittäjien jäsenetuihimme kuuluu.


Mietitkö vielä? Onko minusta yrittäjäksi?

Ennen kuin viet yritysideaasi eteenpäin, on tärkeä pohtia, oletko valmis hyppäämään yrittäjän arkeen. Yrittäjä on usein monitoimiosaaja, joka taipuu tarpeen mukaan moneksi eikä aina laske työtunteja. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata itse. Hyvät verkostot ja palvelutuottajat ovat myös yrittäjälle tärkeitä.


Ajankohtaista valtakunnallisesti

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.