Loviisan Yrittäjät, Lovisa Företagare rf

AMS Loviisa 2023 Rakennuspalvelut

Tähän on listattu loviisalaisia yrityksiä, jotka palvelevat suunnittelu-, valvonta- ja asiantuntijatehtävissä, infrarakentamisessa, talorakentamisessa sekä viher- ja vesirakentamisessa.


 

SUUNNITTELU-, VALVONTA- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab
Robert Bruce
puh. 040 755 6785
info@robertbruce.fi
Insinööripalvelut: valvonta, työnjohtoa, piirustustyöt
Rakennustyöt: uudisrakennukset ja remontit
Puusepänliike mittatilaustuotteille: ikkunat, ovet jakalusteet yms.
Höylä- ja sahauspalvelu: erikoismittoja ja profiileja, myös asiakkaan omista puista.
Rakennustoimisto Erkki Rahkonen Oy
Matti Rahkonen
puh. 050 516 5825
matti@rakennusinfo.info
Rakennushankkeen työnjohto ja pääsuunnittelijantehtävät. Rakennuttamis- ja suunnittelupalvelut.

Tmi Timo Kelloniemi
Timo Kelloniemi
puh. 0400 693 481
timo.kelloniemi@yahoo.com

Pieniä vesirakennusprojekteja, ruoppausta, laitureiden valuja ja asennuksia, viherrakentamista, maalausprojekteja, patioiden rakentamisia, valvontatöitä, suunnittelukokonaisuuksia.

Timberpoint Marko Suonpää
puh. 050 5550825
marko.suonpaa@timberpoint.fi
www.timberpoint.fi

Timberpoint Oy Loviisasta valmistaa pientalosta kerrostaloon lattia-, seinä- ja kattoelementtejä. Puuelementtien raaka-aineina käytämme:- CLT massiivipuuta- liimatonta MHM-massiivipuuta- LVL puuta- liimapuuta
Zacus Oy Ab
Lotta Seppänen
puh. 0400 693 481
lotta.seppanen@zacus.com
www.zacus.com
Suunnittelemme talon kiintokalusteet

PR Wood Oy
Pasi Hakulin
puh. 050 352 7160
pasi.hakulin@kymifloor.com
www.kymifloor.com

PR Wood Oy ja tuotemerkkimme Kymifloor onkorkeatasoisen puusisustamisen asiantuntija ja intohimoisesti ikuisella oppimismatkalla. Valmistamme päätuotteenamme parkettia ja lisäksipuulevyjä, -sisustuselementtejä ja designpuutuotteita, vastaten itse koko tuotantoketjusta, metsästä lopputuotteeksi. Luomme käytännöllistä, kestävää ja kustannustehokasta taidetta puusta,tiloihin, joissa ihmiset haluavat viihtyä. Asennuspalvelu kuuluu olennaisena osana toimintaamme.

Toffe Rakennus ja Kaivuu Oy
Christoffer Sundvik
puh. 040 835 3747
toffe.sundvik@gmail.com

Pääsuunnittelijan, vastaavan mestarin sekä maansiirtotyöt.

Edapco Oy
Tapani Ranta
puh. 050 400 1680
tapani.ranta@edapco.fi
www.edapco.fi

Myymme pilvipohjaisia sovelluspalvelujakiinteistöjen rakentamisen ja kunnossapidonhallintaan. Sovelluksemme kattavat kiinteistöjenlaitetietojen ja kiinteistötietojen hallinnan jaseurannan tarvittaessa jopa automaattisilla IoTantureilla. Pakollisen työmaakortin osaltatarjoamme erittäin kustannustehokasta sähköistäratkaisuja, joka mahdollistaa työmaakortintekemisen ja käyttämisen miltä tahansamobiililaitteelta. Yhteistyökumppanimimme,SahkopisteRanta, tekee sähkötyöt 1000V saakka.

Sisustusarkkitehtitoimisto Jouni Riikonen
Jouni Riikonen
puh. 050 589 7470
jouni.riikonen@kolumbus.fi

Sisustus- ja huonekalusuunnittelu
Tuotesuunnittelu
3D esityskuvat

Värisilmä Loviisa/Loviisan Värikauppa Oy
Jonas Hällfors
puh. 040 745 1086
jonas.hallfors@varisilma.fi
www.varisilmaloviisa.fi

Olemme paikallinen pintojen ja sisustusmateriaalien erikoisliike. Kuulumme valtakunnalliseen Värisilmäketjuun. Haluamme tarjota parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen. Meidän toimittajat ovat maamme tunnetuimpia brändejä, koska laatu on meille tärkeää. Oli kyse pienestä huoneistoremontista tai kerrostalo-saneerauksesta, meiltä löytyy siihen tuotteet ja asiantuntemus. Meiltä saa myös ekologisia vaihtoehtoja pintoihin.

INFRARAKENTAMINEN

T:mi Joakim Hällfors/Loviisan Vaihtolava
Joakim Hällfors
puh. 040 595 9296
info@jhallfors.fi
www.jhallfors.fi

Maanrakennusta, koneurakointia, maa- ja kiviainestoimituksia, vaihtolavojen vuokrausta jajätekuljetuksia.

Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy
Meri Mattila
puh. 019 533 490
kaino.mattila@sulo.fi
www.kainomattila.fi

Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy on loviisalainen perheyritys. Tarjoamme rakentajille laajan varaston vuokrakoneita. Tämän takaa yhteistyö Ramirentin kanssa. Laatu, kestävyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Pyrimme palvelemaan ystävällisesti, nopeasti ja joustavasti. Vuokraamomme sijaitsee noin 2,5 km:n etäisyydellä asuntomessualueesta.Toimimme myös Lainapeitteen (vuokraus ja myynti), Linden (teollisuus- ja nestekaasut) ja Hydroscandin (letkupalvelu) palvelupisteenä.

LPOnet Osk Anl
Asiakaspalvelu
puh. 019 505 8400
asiakaspalvelu@lponet.fi
www.lponet.fi

Valokuidulla paras kodin netti ja tv -nyt ja ainakinseuraavat 50 vuotta. Vuonna 1931 perustettu LPOnet on moderni asiakasomisteinen palveluosuuskunta, joka itäuusmaalaisena yhtiönä panostaa vahvasti alueen valokuituverkkoihin, laajakaista-, Internet-, TV- ja ICT-palveluihin sekä paikalliseen asiakaspalveluun. Yhtiö on Itäuudellamaalla valokuituliittymien markkinajohtaja. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti asiakaspalvelupisteissään Loviisassa ja Porvoossa. LPOnet on Finnet liiton jäsen.

Toffe Rakennus ja Kaivuu Oy
Christoffer Sundvik
puh. 040 835 3747
toffe.sundvik@gmail.com

Myymme pilvipohjaisia sovelluspalvelujakiinteistöjen rakentamisen ja kunnossapidonhallintaan. Sovelluksemme kattavat kiinteistöjenlaitetietojen ja kiinteistötietojen hallinnan ja seurannan tarvittaessa jopa automaattisilla IoT antureilla. Pakollisen työmaakortin osalta tarjoamme erittäin kustannustehokasta sähköistäratkaisuja, joka mahdollistaa työmaakortintekemisen ja käyttämisen miltä tahansa mobiililaitteelta. Yhteistyökumppanimimme, SahkopisteRanta, tekee sähkötyöt 1000V saakka.

Edapco Oy
Tapani Ranta
puh. 050 400 1680
tapani.ranta@edapco.fi
www.edapco.fi

Myymme pilvipohjaisia sovelluspalvelujakiinteistöjen rakentamisen ja kunnossapidonhallintaan. Sovelluksemme kattavat kiinteistöjenlaitetietojen ja kiinteistötietojen hallinnan jaseurannan tarvittaessa jopa automaattisilla IoTantureilla. Pakollisen työmaakortin osaltatarjoamme erittäin kustannustehokasta sähköistäratkaisuja, joka mahdollistaa työmaakortintekemisen ja käyttämisen miltä tahansamobiililaitteelta. Yhteistyökumppanimimme,SahkopisteRanta, tekee sähkötyöt 1000V saakka.

T:mi Tomas Holmström
Tomas Holmström
puh. 040 584 8661
mamma.betalar15@gmail.com

Koneurakointi Tomas Holmström tarjoaa kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt ja- urakoinnit yli 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi olemme vesirakentamisen ja talon rakentamisen ammattilainen. Teemme laadukkaasti ruoppaukset, laiturit ja vedenalaiset louhinnat. Toimimme koko Uudenmaan alueella, mutta työskentelemme tarvittaessa myös muuallakin. Asiakkaita ovat niin yksityiset, yritykset, kunnat kuin kaupungitkin. Työt tehdään aina ammattitaidoilla ja luotettavasti.
 

TALONRAKENNUSPALVELUT

ELJET OY
Tom Andersson
puh. 0400 103 070
eljet@sulo.fi
www.eljet.fi

Teemme kaikkia sähköasennuksia.

Markkinamäen Sähköasennus Oy
Jyrki Tepponen
puh. 050 543 6592
mms@sulo.fi
https://mmsahkoasennus.fi/

Sähkösuunnittelu, Sähköasennukset, Asennusvalvonta, Sähkölaitteiden kuntotarkastukset, KNX- suunnittelu, asennus, ohjelmointi ja huolto.

Rakennuspalvelu Strömberg Oy
Svante Strömberg
puh. 040 727 1288
info@sstromberg.com
www.rakennuspalvelustromberg.com

Rakennuspalvelu Strömberg on loviisalainen rakennusalan yritys. Palveluihimme kuuluvat monipuolinen korjausrakentaminen, uudisrakentaminen ja erikoisrakentaminen. Toimimme itä-uudenmaan alueella palvellen yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia rakennus- ja saneeraushankkeissa. Yrityksemme tarjoaa rakennuspalvelua laadusta tinkimattä ja asiakkaan erityispiirteet huomioiden.

Fixu Keittiöt
Svante Strömberg
puh. 040 727 1288
info@fixukeittiot.fi
www.fixukeittiot.fi

Toimitamme uuden keittiönne! Vi levererar ditt nyakök! Keittiöt – Kylpyhuonekalusteet – Liukuovet jakaapistot – Kodinhoitohuoneet ym.

Liljendal El-Sähkö J.R Nygård
Robert Nygård
puh. 040 502 8032
www.liljendal-el.fi

Sähköasennus, vianetsintä ja korjaus uudis ja korjausrakentamisessa.

Rakennusapu Puumalainen Oy
Tomi Puumalainen
puh. 045 672 3708
rakennusapu.puumalainen@gmail.com
www.rakennusapupuumalainen.fi

Maanrakennustöistä vesikattoon, ns. avaimetkäteen palvelu, yhteistyökymppaneiden kautta myös LVIS sekä tarvittaessa suunnittelupalvelut.

Nostokuljetus He-Wi Oy
Jonte Wiberg
puh. 0500 849 188
nostokuljetus@he-wi.fi
www.he-wi.fi

Palvelutarjontaamme kuuluuvat nosturipalvelut ja vesirakentaminen. Nosturipalveluna teemme kaikkia talorakennukseen liittyviä asennus- ja tavaranostoja. Suoritamme tavarakuljetuksia työmaalle. Valikoimastamme löytyy nostureita 72tm ja 135tm väliltä. Nostureihin voidaan kytkeä myös erinostokoreja, kouria, kauhoja, motosaha,nostokehikoita ja muita apuvälineitä. Vesirakentamisen ammattilaisia vuodesta -67. Niin väylä syvennykset kuin rantarakennelmat kuuluvat toimintaan, kysy lisää tietoa.

Bruce Snickeri & Byggtjänst Ab
Robert Bruce
puh. 040 755 6785
info@robertbruce.fi

Insinööripalvelut: valvonta, työnjohtoa, piirustustyötRakennustyöt: uudisrakennukset ja remontitPuusepänliike mittatilaustuotteille: ikkunat, ovet jakalusteet yms.Höylä- ja sahauspalvelu: erikoismittoja ja profiileja,myös asiakkaan omista puista. 

Tmi Timo Kelloniemi
Timo Kelloniemi
puh. 0400 693 481
timo.kelloniemi@yahoo.com

Pieniä vesirakennusprojekteja, ruoppausta,laitureiden valuja ja asennuksia, viherrakentamista,maalausprojekteja, patioiden rakentamisia,valvontatöitä, suunnittelukokonaisuuksia.

Sivulan Rakennus
Samu Sivula
puh. 040 578 1841
sivurak@gmail.com

Monipuolista rakentamisen palveluita yrittäjävetoisesti.
Runkotyöt
Viimeistely timpurintyöt
Märkätila ja vedeneristystyöt

Timberpoint
Marko Suonpää
puh. 050 555 0825
marko.suonpaa@timberpoint.fi
www.timberpoint.fi

Timberpoint Oy Loviisasta valmistaa pientalosta kerrostaloon lattia-, seinä- ja kattoelementtejä. Puuelementtien raaka-aineina käytämme:
CLT massiivipuuta
liimatonta MHM-massiivipuuta
LVL puuta
liimapuuta

T.H. Maalaus ja Saneeraus Oy
Toni Holmberg
puh. 050 552 2900
tohomaalaus@gmail.com

Kaikenlaiset rakennustyöt lattiasta kattoon.

JAM Saneeraus
Jere Miettinen
puh. 044 283 4980
jere.miettinen2503@gmail.com

Olen kohta 20 vuotta rakennus/saneeraus alalla työskennellyt ja 2018 perustin oman toiminimen, joten kaikki rakennusalan työt ovat hallussa, anturasta piipun hattuun. Enimmäkseen viime vuosina olen tehnyt kylpyhuoneita/saunoja ym.vedeneristys- ja laatoitustöitä.

Jan Hansson Oy
Jan Hansson
puh. 0400 615 770
myynti@puulattia.com
www.puulattia.com
www.puumarket.net

Tarjoamme kuljetettuna kaikki rakennustarvikkeet.Puutavara, kestopuut, levyt, eristeet, kiinnikkeet.Erikoisuutena leveät puulattialankut.

Sisura Oy
Fanny Haddas-Engård
puh. 044 983 1767
info@sisura.fi
www.sisura.fi

Rakennetaan uutta, korjataan vanhaa, avaimet käteen palveluna tai asiakkaan kanssa yhdessä tehden. Asiakkaan toiveiden mukaan siis. Suunnitellaan keittiö-, kylpyhuone- sekä huoneistoremontteja kalusteineen kaikkineen.Voimme myydä pelkän suunnitelman,konsultointiavun, tai suorittaaremontin/asennuksen. Runkotyöt, pintakäsittelyt, laatoitustyöt, mikrosementointi jne. onnistuu meidän kauttamme. Olemme myös kiinnostuneita kehittymään esteettömyyden huomioimisessa rakentamisessa ja suunnittelussa.

Rakennuskonevuokraamo
Kaino Mattila Oy
Meri Mattila
puh. 019 533 490
kaino.mattila@sulo.fi
www.kainomattila.fi

Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy on loviisalainen perheyritys. Tarjoamme rakentajille laajan varastonvuokrakoneita. Tämän takaa yhteistyö Ramirentin kanssa. Laatu, kestävyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Pyrimme palvelemaan ystävällisesti, nopeasti ja joustavasti. Vuokraamomme sijaitsee noin 2,5 km:n etäisyydellä asuntomessualueesta. Toimimme myös Lainapeitteen (vuokraus ja myynti), Linden (teollisuus- ja nestekaasut) ja Hydroscandin(letkupalvelu) palvelupisteenä.

Loviisan Lattiapojat Oy
Suuronen
puh. 0400 565 726
immolattiapojat@gmail.com

Kaikki betoniin liittyvät työt, betoninmyynti,anturavalut, sokkelivalut, saumaukset sekälattiavalut.

Sähkö-Service Heikkilä Oy
Teemu Heikkilä
puh. 040 750 6378
teemu.heikkila@sshoy.fi
www.sshoy.fi

Tarjoamme monipuolisia palveluitauudisrakentamisen sähköistykseen liittyvissäasioissa. Uudistamme ammattitaidolla vanhojenkiinteistöjen sähkö- ja tietoverkkojärjestelmätvastaamaan nykyajan vaatimuksia.  Sähkötöiden lisäksi toteutamme asiantuntevasti myös heikkovirtajärjestelmien asennukset.

Lvi-Asennus Ylivainio Oy
Ari Ylivainio
puh. 040 543 3586
toimisto@lviylivainio.fi
lviylivainio.fi

Kaikki Lvi-alan palvelut
Vesi/viemäri asennukset
Lämmitys ratkaisut
MaalämpöIlma-veslämpöpumput
Kaukolämpö
Lvi-tarvikkeiden myynti

PR Wood Oy
Pasi Hakulin
puh. 050 352 7160
pasi.hakulin@kymifloor.com
www.kymifloor.com

PR Wood Oy ja tuotemerkkimme Kymifloor on korkeatasoisen puusisustamisen asiantuntija ja intohimoisesti ikuisella oppimismatkalla. Valmistamme päätuotteenamme parkettia ja lisäksipuulevyjä, -sisustuselementtejä ja designpuutuotteita, vastaten itse koko tuotantoketjusta metsästä lopputuotteeksi. Luomme käytännöllistä, kestävää ja kustannustehokasta taidetta puusta, tiloihin, joissa ihmiset haluavat viihtyä. Asennuspalvelu kuuluu olennaisena osana toimintaamme.

Ehira Oy
Urmas Lahe
puh. 050 582 9559
posti@ehira.fi

Kaikki märkätilarakentamiseen liittyvät työt. Muurattujen väliseinien pysytys-, tasoitus-,vedeneristys ja laatoitustyöt.

Wiik Kylservice AB
Andreas Wiik
puh 040 531 4679
kylservice@awiik.fi

Luftvärmepump installationer, installation av kylrum. Kylmaskin service.

Rakennuspalvelu J. Lehtikangas
Jesse Lehtikangas
puh. 040 742 4924
rakennuspalvelu.jlehtikangas@gmail.com

Talonrakennustyöt pohjatöistä aina listoitukseen asti onnistuu.

Sisustussuunittelu

Kattotyöt ja kattoturvatuotteet.

Ky J.Bärlund Kb
Jani Bärlund
puh. 0440 492 021
jani.barlund@hotmail.com

Jätelavoja, roskalavoja, jätekuljetusta, nostotyötä.

T:mi Tomas Holmström
Tomas Holmström
puh. 040 584 8661
mamma.betalar15@gmail.com

Koneurakointi Tomas Holmström tarjoaa kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt ja- urakoinnityli 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi olemme vesirakentamisen ja talon rakentamisen ammattilainen. Teemme laadukkaasti ruoppaukset, laiturit ja vedenalaiset louhinnat. Toimimme koko Uudenmaan alueella, mutta työskentelemme tarvittaessa myös muuallakin. Asiakkaita ovat niin yksityiset, yritykset, kunnat kuin kaupungitkin. Työt tehdään aina ammattitaidoilla ja luotettavasti.

Loviisan rakennus ja muuraus Oy
Magnus Petas
puh. 0400 852 838
mannehimassa@hotmail.com

Kaikki rakennusalan työt.

Mainostalo Dinero avoin yhtiö
Tommi Hietomaa
puh. 0400 714 543
info@mainostalo.fi
www.mainostalo.fi

Lasitusten teippaukset ja kalvotukset (koristeet,näkösuojakalvot, aurinkosuojakalvot). Teipatut kyltitja opasteet. Maalaussabluunat teippimateriaalista. Suurkuvatulosteet, kuten julisteet tai tapetit, omastakuvasta/aineistosta. Kennolevyt, vaahto-pvc-levyt,alumiinikomposiittilevyt – teipattuna tai ilman. Tekstiilipainatukset.

Loviisan Kiinteistömaalaus Simpanen&Weckman Oy
Tomi Weckman
puh. 044 580 8320
weto.weckman@gmail.com

Kaikki maalausalan työt, myös tasoite/rappaustyöt27 vuoden ja tuhansien asuntojen kokemuksella.

Rakennuspalvelu Bomberg Oy
Tomas Bomberg
puh. 040 768 0773
info@rakennuspalvelubomberg.fi
www.rakennuspalvelubomberg.fi

Rakennuspalvelu Bomberg Oy on yli 10 henkilön rakennusyritys, jonka toimialue on koko Uusimaa. Rakennamme uutta, remonttoimme vanhaa -on meidän slogan, eli meillä on laajaa osaamista. Viime vuonna suoritimme yli 100 projektia, aidan teosta suuriin teollisuushalleihin. Monenlaista saneeraus projektia sekälaajennus kohteita mahtuu myös vuoteen 2020.

Stefan Willner
Stefan Willner
puh. 050 550 8907
stefan.willner@sulo.fi

Rakennamme piharakennuksia höylähirrestä esim.saunoja, vierasmökkejä, varastoja, grillikatoksia ja leikkimökkejä.

J.B. Saneeraus
Joel Brandt
puh. 045 630 4137
j.b.saneeraus@gmail.com

Kalusteasennukset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

J&L HelpCare
Johan Eklöf
puh. 044 322 6046
jl.helpcare@gmail.com
www.helpcare.fi

Tarjoamme laadukasta rakennus- ja muuta siivousta. Siivoushenkilökunnasta 50% tai yli omaalaitoshuoltajan perustutkintoa, tai muu vastaavatutkinto, yrityksellä on yli 5 vuotta työkokemusta alalta. Toimitamme pyydettäessä tilaajavastuulainmukaiset todistukset ja selvitykset tilaajalle.
 

VIHER- JA VESIRAKENTAMINEN

T:mi Joakim Hällfors/Loviisan Vaihtolava
Joakim Hällfors
puh. 040 595 9296
info@jhallfors.fi
www.jhallfors.fi

Maanrakennusta, koneurakointia, maa- ja kiviainestoimituksia, vaihtolavojen vuokrausta ja jätekuljetuksia.

Nostokuljetus He-Wi Oy
Jonte Wiberg
puh. 0500 849 188
nostokuljetus@he-wi.fi
www.he-wi.fi

Palvelutarjontaamme kuuluuvat nosturipalvelut ja vesirakentaminen. Nosturipalveluna teemme kaikkia talorakennukseen liittyviä asennus- ja tavaranostoja. Suoritamme tavarakuljetuksia työmaalle. Valikoimastamme löytyy nostureita 72tm ja 135tm väliltä. Nostureihin voidaan kytkeä myös erinostokoreja, kouria, kauhoja, motosaha,nostokehikoita ja muita apuvälineitä. Vesirakentamisen ammattilaisia vuodesta -67. Niin väylä syvennykset kuin rantarakennelmat kuuluvat toimintaan, kysy lisää tietoa.

Tmi Timo Kelloniemi
Timo Kelloniemi
puh. 0400 693 481
timo.kelloniemi@yahoo.com

Pieniä vesirakennusprojekteja, ruoppausta,laitureiden valuja ja asennuksia, viherrakentamista, maalausprojekteja, patioiden rakentamisia, valvontatöitä, suunnittelukokonaisuuksia.

Etelän Nurmi Oy
Mikael Karlsson
puh. 0400 873 492
info@etelannurmi.fi
www.etelannurmi.fi

Etelän Nurmi Oy myy, valmistaa ja asentaasiirtonurmea mm. rakennusmaille. Mainintana, että vuonna 2021 toimitimme useaan kohteeseen siirtonurmea Tuusulan asuntomessuille. Etelän Nurmi Ab anlägger och levererar färdig gräsmatta till bl.a. byggplatser. Kan nämna att sommaren 2021 hade vi flera leveranser och utsättningar till objekt på bostadsmässan i Tusby. 

Rakennuskonevuokraamo
Kaino Mattila Oy
Meri Mattila
puh. 019 533 490
kaino.mattila@sulo.fi
www.kainomattila.fi

Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy onloviisalainen perheyritys. Tarjoamme rakentajille laajan varastonvuokrakoneita. Tämän takaa yhteistyö Ramirentin kanssa. Laatu, kestävyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Pyrimme palvelemaan ystävällisesti, nopeasti ja joustavasti. Vuokraamomme sijaitsee noin 2,5 km:n etäisyydellä asuntomessualueesta. Toimimme myös Lainapeitteen (vuokraus ja myynti), Linden (teollisuus- ja nestekaasut) ja Hydroscandin(letkupalvelu) palvelupisteenä.

T:mi Tomas Holmström
Tomas Holmström
puh. 040 584 8661
mamma.betalar15@gmail.com

Koneurakointi Tomas Holmström tarjoaa kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt ja- urakoinnit yli 20 vuoden kokemuksella. Lisäksi olemme vesirakentamisen ja talon rakentamisen ammattilainen. Teemme laadukkaasti ruoppaukset, laiturit ja vedenalaiset louhinnat. Toimimme koko Uudenmaan alueella, mutta työskentelemme tarvittaessa myös muuallakin. Asiakkaita ovat niin yksityiset, yritykset, kunnat kuin kaupungitkin. Työt tehdään aina ammattitaidoilla ja luotettavasti.

Koneurakointi Kari Eriksson
Kari Eriksson
puh. 0400 460 113
kari.eriksson@icloud.com

Koneurakointi tarjoaa maarakennuspalveluita, sopii erinomaisesti mm. puutarharakentamiseen