Loviisan Yrittäjät, Lovisa Företagare rf

Loviisan Yrittäjät

Loviisasta Suomen paras paikka yrittää ja menestyä!

27.11.2023 Uutinen

Loviisan Yrittäjien Asuntomessukyselyssä kolmannes ilmoitti liikevaihdon kasvusta 

Loviisan Yrittäjät halusivat selvittää yrittäjien näkemyksiä messujen onnistumisesta yrittäjien näkökulmasta. Kysely oli auki kaikille yrittäjille, ei vain jäsenille, ja linkkiä jaettiin mm. facebookin keskusteluryhmissä…

Loviisan kaupunki vastaanotti ensimmäisen Yrittäjälipun

Loviisan kaupunki vastaanotti Uudenmaan Yrittäjien järjestämässä tilaisuudessa pronssisen Yrittäjälipun. Yrittäjälippu on tunnustus ja kehittämistyökalu mitä haetaan itsearvioinnin kautta. Loviisan Yrittäjäyhdistys ja kaupunki hakivat lippua yhdessä. Yrittäjälipulla kaupunki osoittaa yrittäjämyönteisyyttään. Lippu on voimassa kaksi vuotta ja sen kriitereiden mukaan kaupunki voi aktiivisesti kehittää toimintaansa entistä yritys- sekä yrittäjäystävällisemmäksi.

Loviisan kaupungin edustajana yrittäjälippua oli vastaanottamassa kaupungin elinvoimakehittäjä Petri Paimander elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksesta. Kuvassa mukana Loviisan Yrittäjien puheenjohtaja Janine Henriksson-Wiberg.

Kysely Asuntomessujen onnistumisesta

Vielä ehdit vastata kyselyymme Asuntomessujen onnistumisesta!

Loviisan Yrittäjät kerää yrittäjien näkemyksiä siitä, miten Loviisan Asuntomessut onnistuivat erityisesti yritysten näkökulmasta. Vastaathan Sinäkin kyselyymme! Linkkiä voi myös jakaa, sillä olemme kiinnostuneita ihan kaikkien yrittäjien näkemyksistä, myös niiden, jotka eivät vielä ole jäseniä. Vastaathan viimeistään su 29.10. mennessä.

Loviisan vuoden yritys on Loval Oy ja kunniamaininnan sai Hilding Business Park. Onnittelut!

Loviisan kaupunki ja Loviisan Yrittäjät ry palkitsivat Loval Oy:n vuoden yrityksenä. Loval Oy:n Managing Director on Thomas Stendahl. Kunniamaininnan yrittäjyydestä saivat puolestaan Hilding Business Parkin perustajat Ken ja Dani Ryynänen. Cursor Oy järjesti Yrittäjägaalan uudella Kotka Arenalla yrittäjien päivänä ti 5.9.

Loviisan Yrittäjät tyytyväisiä messukesään, mutta alkava syksy on yrityksille haastava

Loviisan Yrittäjät haluaa Yrittäjän päivänä 5.9. muistuttaa, että jokaisen asukkaan ja yhteisön käyttäessä paikallisia palveluntarjoajia varmistetaan samalla yhteisömme elinvoimaisuutta. Valitsemalla paikalliset palvelut jokainen voi osaltaan varmistaa niiden jatkuvuutta myös tulevaisuudessa

vuoden-paikallisyhdistys

Loviisa on Suomen Paras Paikallisyhdistys 2021!

Iloksemme voimme todeta että meidät on valittu 200-499 kategoriassa Suomen parhaaksi Paikallisyhdistykseksi! Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain vuoden paikallisyhdistyksen 380 muun joukosta ja Loviisan Yrittäjät oli viiden finalistin joukossa kilpailemassa 200-499 jäsenmäärän luokassa.
Pidetään kaikki lippu korkealla – Loviisa on Suomen Paras paikka yrittää! Valinta tehtiin 23.4. Vaikuttajafoorumissa m/s Silja Europalla.

friendly-loviisa

Elinvoimakyselyn tulokset

Loviisan Yrittäjät toteutti laajan tutkimuksen syksyllä 2022. Ylemmän tason tavoitteena on Loviisan alueen vetovoimaisuuden kehittäminen ja uusien yhteistyöverkostojen synnyttäminen sekä näiden pohjalta työllisyyden kohentaminen ja alueen kasvun ja elinvoimaisuuden turvaaminen. Tämä tutkimus auttoi meitä ymmärtämään, mitä meiltä kaikilta vaaditaan että pääsemme yhteiseen asetettuun tavoitteeseen – Loviisasta tulee Suomen paras paikka yrittää ja menestyä.

loviisan-yrittajat-hallitus

Merkityksellinen vuosi 2021

Vuosi 2021 oli yhdistyksessämme vauhdikas ja antoisa, se piti sisällään aktiivista toimintaa Loviisan alueella edistäen yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä verkostoitumista. Lähdimme asettamaan meille kunnianhimoisia tavoitteita, Loviisasta tulee Suomen paras paikka yrittää sekä Loviisan Yrittäjät ovat vuoden 2021 paikallisyhdistys. Kasvumme on ollut Uudenmaan vahvinta koko vuoden 2021. Viimeisen tilastojen mukaan jäsenmäärämme on kasvanut yli 20%! Meitä Loviisan Yrittäjiä jäseniä on nyt melkein 250! 

Loviisan Yrittäjät – Keitä me olemme?

Loviisan Yrittäjät ry, Lovisa Företagare rf toimii Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistyksenä. Yhdistys on perustettu vuonna 1950. Edustamme paikkakunnalla lähes 250 jäsentä.Paikallisyhdistys toimii pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantaja poliittisena etujärjestönä.

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

6.12.2023 Uutinen

Jyrki Louhi haluaa mahdollistaa nuorten ja lupaavien urheilijoiden menestyksen

Entinen huippujääkiekkoilija Jyrki Louhi on kehittänyt yhdessä muiden entisten huippu-urheilijoiden kanssa nuorten ja lahjakkaiden urheilijoiden tukemiseen keskittyvän yksityisen pääomasijoitusrahaston. He tietävät omista kokemuksistaan, että…