Loviisan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Loviisan Yrittäjät - Keitä me olemme?

Loviisan Yrittäjät – Keitä me olemme?

Loviisan Yrittäjät ry, Lovisa Företagare rf toimii Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistyksenä. Yhdistys on perustettu vuonna 1950. Edustamme paikkakunnalla lähes 250 jäsentä.Paikallisyhdistys toimii pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantaja poliittisena etujärjestönä.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Loviisan Yrittäjiät ry. – Muotishow

Markkinat, näyttelyt ja messut

Joulubasaari

K-P:n Yritysmarkkinat 2022
Markkinat, näyttelyt ja messut

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat

Kädet ja tietokone
Janne Lintukorpi
2.12.2021 Uutinen

Halu auttaa on yksi syy kuulua Yrittäjiin – "Yrittäjä ymmärtää yrittäjää"

Miksi kuulut Yrittäjiin? Vertaistuki on tärkein syy. Yrittäjä ymmärtää yrittäjää. Minulla on muutenkin hyvät verkostot. Haluan jakaa muillekin tukea ja auttaa varsinkin alkuvaiheessa muita…

Uutiset

31.5.2021 Uutinen

Loviisasta tulee Suomen paras kunta yrittää

Kuntabarometri on tärkeä johtamisen väline kunnalle ja paikalliselle yrittäjä yhdistykselle. Kunnat saavat yrittäjiltä tärkeää palautetta toiminnastaan mm. kunnan tekemien julkisten hankintojen merkityksestä yrittäjille. Yrittäjäyhdistykset…