Loviisan Yrittäjät, Lovisa Företagare rf

Loviisan Yrittäjät

Olemme Suomen Paras Paikallisyhdistys 2021

Loviisa on Suomen Paras Paikallisyhdistys 2021!

Loviisa on Suomen Paras Paikallisyhdistys 2021!

Iloksemme voimme todeta että meidät on valittu 200-499 kategoriassa Suomen parhaaksi Paikallisyhdistykseksi! Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain vuoden paikallisyhdistyksen 380 muun joukosta ja Loviisan Yrittäjät oli viiden finalistin joukossa kilpailemassa 200-499 jäsenmäärän luokassa.
Pidetään kaikki lippu korkealla – Loviisa on Suomen Paras paikka yrittää! Valinta tehtiin 23.4. Vaikuttajafoorumissa m/s Silja Europalla.

Merkityksellinen vuosi 2021

Merkityksellinen vuosi 2021

Vuosi 2021 oli yhdistyksessämme vauhdikas ja antoisa, se piti sisällään aktiivista toimintaa Loviisan alueella edistäen yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä verkostoitumista. Lähdimme asettamaan meille kunnianhimoisia tavoitteita, Loviisasta tulee Suomen paras paikka yrittää sekä Loviisan Yrittäjät ovat vuoden 2021 paikallisyhdistys. Kasvumme on ollut Uudenmaan vahvinta koko vuoden 2021. Viimeisen tilastojen mukaan jäsenmäärämme on kasvanut yli 20%! Meitä Loviisan Yrittäjiä jäseniä on nyt 263! 

Loviisan Yrittäjät - Keitä me olemme?

Loviisan Yrittäjät – Keitä me olemme?

Loviisan Yrittäjät ry, Lovisa Företagare rf toimii Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistyksenä. Yhdistys on perustettu vuonna 1950. Edustamme paikkakunnalla lähes 250 jäsentä.Paikallisyhdistys toimii pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantaja poliittisena etujärjestönä.

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Häijään kuljetuspalvelu
28.11.2022 Uutinen

Häijääläisfirma yhdisti kuljetukset ja ympäristöajattelun

Sade taukoaa sopivasti, kun valkoinen Opel Movano kurvaa tamperelaisen taloyhtiön pihaan lokakuisena perjantaiaamuna. Miika Tammisen ja Jani Rummukaisen päivä alkaa yksiön muuttotyhjennyksellä. Kahden miehen…