Loviisan Yrittäjät, Lovisa Företagare rf

Loviisan Yrittäjät

Loviisasta Suomen paras paikka yrittää ja menestyä!

20.6.2024 Uutinen

Voiko yrittäjä toimia kuntapäättäjänä?

Kuntapäättäjänä toimiminen on merkittävä yhteiskunnallinen tehtävä, johon liittyy suurta vastuuta. Yrittäjän rooli taas on usein hyvin käytännönläheinen, keskittyen yrityksen taloudellisen menestyksen varmistamiseen. Voivatko nämä…

Yhteistyökumppanimme Samarbetspartner

Loviisan kaupunki vastaanotti ensimmäisen Yrittäjälipun

Loviisan kaupunki vastaanotti Uudenmaan Yrittäjien järjestämässä tilaisuudessa pronssisen Yrittäjälipun. Yrittäjälippu on tunnustus ja kehittämistyökalu mitä haetaan itsearvioinnin kautta. Loviisan Yrittäjäyhdistys ja kaupunki hakivat lippua yhdessä. Yrittäjälipulla kaupunki osoittaa yrittäjämyönteisyyttään. Lippu on voimassa kaksi vuotta ja sen kriitereiden mukaan kaupunki voi aktiivisesti kehittää toimintaansa entistä yritys- sekä yrittäjäystävällisemmäksi.

Loviisan kaupungin edustajana yrittäjälippua oli vastaanottamassa kaupungin elinvoimakehittäjä Petri Paimander elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksesta. Kuvassa mukana Loviisan Yrittäjien puheenjohtaja Janine Henriksson-Wiberg.

Loviisan vuoden yritys on Loval Oy ja kunniamaininnan sai Hilding Business Park. Onnittelut!

Loviisan kaupunki ja Loviisan Yrittäjät ry palkitsivat Loval Oy:n vuoden yrityksenä. Loval Oy:n Managing Director on Thomas Stendahl. Kunniamaininnan yrittäjyydestä saivat puolestaan Hilding Business Parkin perustajat Ken ja Dani Ryynänen. Cursor Oy järjesti Yrittäjägaalan uudella Kotka Arenalla yrittäjien päivänä ti 5.9.

Loviisan Yrittäjät tyytyväisiä messukesään, mutta alkava syksy on yrityksille haastava

Loviisan Yrittäjät haluaa Yrittäjän päivänä 5.9. muistuttaa, että jokaisen asukkaan ja yhteisön käyttäessä paikallisia palveluntarjoajia varmistetaan samalla yhteisömme elinvoimaisuutta. Valitsemalla paikalliset palvelut jokainen voi osaltaan varmistaa niiden jatkuvuutta myös tulevaisuudessa

friendly-loviisa

Elinvoimakyselyn tulokset

Loviisan Yrittäjät toteutti laajan tutkimuksen syksyllä 2022. Ylemmän tason tavoitteena on Loviisan alueen vetovoimaisuuden kehittäminen ja uusien yhteistyöverkostojen synnyttäminen sekä näiden pohjalta työllisyyden kohentaminen ja alueen kasvun ja elinvoimaisuuden turvaaminen. Tämä tutkimus auttoi meitä ymmärtämään, mitä meiltä kaikilta vaaditaan että pääsemme yhteiseen asetettuun tavoitteeseen – Loviisasta tulee Suomen paras paikka yrittää ja menestyä.

Loviisan Yrittäjät – Keitä me olemme?

Loviisan Yrittäjät ry, Lovisa Företagare rf toimii Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistyksenä. Yhdistys on perustettu vuonna 1950. Edustamme paikkakunnalla lähes 250 jäsentä.Paikallisyhdistys toimii pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantaja poliittisena etujärjestönä.

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.