Pälkäneen Yrittäjät

Uuden jäsenen info

Kiitos, kun liityit oman kylän yrittäjäjärjestöön!

Tervetuloa mukaan lähes kahdensadan jäsenyrityksen joukkoon!

Ajattelimme, että pieni infopaketti saattaisi auttaa pääsemään mukaan toimintaan & verkostoitumaan paikallisesti, joten olepa hyvä:

Alueen yhdistykset

Pälkäneen Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien vanhan Pälkäneen alueen paikallisjärjestö. Vanhan Luopioisten puolella paikallisyhdistys on Luopioisten Yrittäjät ry. Yhdistykset tekevät saumattomasti yhteistyötä alueen yrittäjien hyväksi!

Luopioisten Yrittäjien sivut ovat osoitteessa https://www.kukkialle.fi/yhteisot/luopioisten-yrittajat/ ja Yrittäjien Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/luopioistenyrittajat/. Voit olla myös yhteydessä puheenjohtaja Sari Päätaloon, email luopioisten@yrittajat.fi tai puh 040 734 6010.

Pälkäneen Yrittäjät & hallituksen yhteystiedot löydät netistä Yrittäjien sivuilta: https://www.yrittajat.fi/palkane ja Facebookista: https://www.facebook.com/palkaneenyrittajat/ tai ota yhteyttä puheenjohtaja Lumia Huhdanpää-Jaisiin, palkaneen@yrittajat.fi tai puh 040 3614 795.

Sydän-Hämeen alueen yrittäjille on myös yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella ja mainostaa: https://www.facebook.com/groups/727161420826810/ (tai etsi Facebookissa Sydän-Hämeen Yrittäjät) ja Instagram-tili https://www.instagram.com/sydanhameenyrittajat/ sekä Whatsapp-ryhmä – pyydä jompaa kumpaa puheenjohtajaa liittämään itsesi ryhmään.

Jos vaikuttaminen, yhteistyö, mukavat tapahtumat ja paikallinen verkostoituminen kiinnostaa yhtään, kannattaa lähteä toimintaan mukaan! Soita tai laita viestiä, niin verkostoidutaan!

Muista myös valtakunnalliset ja Pirkanmaan alueen edut, tapahtumat, koulutukset ja alennukset! Lue lisää: https://www.yrittajat.fi ja https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/pirkanmaan-yrittajat/!

Yhdistysten hankkeet

Parhaillaan on Pälkäneen alueella menossa monipuolinen yhteisöllisyyshanke sekä nuorten ympäristökasvatushanke. Tutustu ja lähde mukaan!

Lisätietoja hankkeista antaa myös Marja-Liisa Suomalainen, puh 040 578 0782 (tavoitettavissa maanantaina ja muina päivinä iltaisin), s-postitse marja@sirium.fi.

Pälkäneen kunnan palvelut

Pälkäneen kunnan elinvoimapalvelut tarjoaa muun muassa neuvonta- ja kehittämispalveluita alkaville ja toimiville yrityksille, toimitiloja ja tontteja yritysten käyttöön sekä kokoaa yhteistyöverkostoja. Lue lisää: https://www.palkane.fi/tyo-ja-elinkeinot/elinkeinopalvelut tai ota yhteyttä elinvoimajohtaja Sirkku Mäkelään, sirkku.makela@palkane.fi / puh. 050 521 5240.

Muista myös ilmainen Pälkäneen palvelu- ja yrityshakemisto: http://yritysrekisteri.palkane.fi/. Jos tietosi puuttuvat sieltä, ota yhteyttä kuntaan asiakaspalvelu@palkane.fi, jotta saat yrityksesi tiedot listattua.

Mahdolliset asiakkaatkin hakemistoa käyttävät, mutta oleellista on, että tämän rekisterin tietojen pohjalta kunta ja yhdistykset ottavat yrityksiin yhteyttä, jos tekeillä on jotakin kaikkia yrittäjiä tai yrityksiä koskevaa. Siksi listaus kannattaa.

HUB Toivola

HUB Toivola palvelee Luopioisten keskustassa. Työtilaa ja av-neuvottelutilat. Kysy lisää Sarilta tai yhdistysten somesta!

Vuosittaiset tapahtumat

Seuraathan yllä mainittuja kanavia tai olet yhteydessä yrittäjäyhdistyksiin, jos haluat lisätietoja alueen tapahtumista! Seuraava lista on vain pieni katsaus joka vuosi toistuviin yrittäjävetoisiin tapahtumiin. Pälkäneellä tapahtuu paljon muutakin, joten pidähän silmät auki!

  • Toukokuu: kesänavaus Onkkaalassa
  • Syyskuu: Pimeen kaupan ilta Onkkaalassa
  • Lokakuu: Pimmeemmän kaupan ilta Luopioisissa
  • Marras/joulukuu: joulunavaus Onkkaalassa & Luopioisissa

Toivottavasti tästä yhteenvedosta oli sinulle apua!

Tervetuloa Pälkäneen yrittäjäyhteisöön! Tehdään yhdessä töitä, jotta Pälkäneen yritykset menestyisivät.

Parhain toivotuksin ja ystävällisin terveisin

Luopioisten ja Pälkäneen Yrittäjät