Pirkanmaan Yrittäjät

Paras Yrittäjän arjen tuki

Tarjoamme palveluita, jotka helpottavat pirkanmaalaisen yrittäjän arkea – ja kehitämme niitä jäsentemme ehdoilla. Näillä sivuilla voit tutustua monipuoliseen toimintaamme, palveluihin ja etuihin sekä vaikuttamistyöhömme yrittäjien puolesta.

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Liity jäseneksi! 

Pirkanmaan uutisia ja Pirkanmaan Yrittäjä -lehden artikkelit

Perusparannettu metsätie
5.12.2022 Uutinen

Metsäkeskuksen jättiurakka kattaa jopa 200 000 kilometrin verran tiestöä

Suomen metsäkeskus on käynnistänyt mittavan urakan, jossa kartoitetaan Suomen yksityisteiden ja niiden siltojen kuntoa, selvitetään energiapuuterminaalien nykytilanne sekä kehittämistarpeet. Selvitystyötä piisaa, sillä keskeisiä ja…

Tapahtumia yrityksille

Tampereen Yrittäjien After Work
Kädet ja tietokone

Liity mukaan vaikuttamaan joukkoomme!

Jäsenmäärä tänään
0
Verkostoimme
Verkostoimme

Verkostoimme

Tarjoamme yrittäjille virkistäytymismahdollisuuksia ja järjestämme tilaisuuksia, joissa yrittäjät voivat kohdata muita yrittäjiä, solmia uusia, hyödyllisiä ja kiinnostavia yhteistyösuhteita.

Vaikutamme

Vaikutamme

Järjestö vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja edistää yrittämisen edellytyksiä Pirkanmaalla. Olemme mukana yrittäjän arjessa. Parannamme yrittämisen edellytyksiä Pirkanmaalla vaikuttamalla päätöksentekoon niin kunta- maakunta- kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Vahvistamme

Vahvistamme

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin palveluihin ja etuihin. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi sekä paikalliset, alueelliset että valtakunnalliset yrittäjäjärjestön palvelut ja edut. Tarjoamme myös koulutusta jäsenyrittäjiemme osaamisen tueksi ja kehittämiseksi.