Pirkanmaan Yrittäjät

Paras Yrittäjän arjen tuki

Tarjoamme palveluita, jotka helpottavat pirkanmaalaisen yrittäjän arkea – ja kehitämme niitä jäsentemme ehdoilla. Näillä sivuilla voit tutustua monipuoliseen toimintaamme, palveluihin ja etuihin sekä vaikuttamistyöhömme yrittäjien puolesta.

Verkostoimme

Verkostoimme

Tarjoamme yrittäjille virkistäytymismahdollisuuksia ja järjestämme tilaisuuksia, joissa yrittäjät voivat kohdata muita yrittäjiä, solmia uusia, hyödyllisiä ja kiinnostavia yhteistyösuhteita.

Vaikutamme

Vaikutamme

Järjestö vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja edistää yrittämisen edellytyksiä Pirkanmaalla. Olemme mukana yrittäjän arjessa. Parannamme yrittämisen edellytyksiä Pirkanmaalla vaikuttamalla päätöksentekoon niin kunta- maakunta- kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Vahvistamme

Vahvistamme

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin palveluihin ja etuihin. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi sekä paikalliset, alueelliset että valtakunnalliset yrittäjäjärjestön palvelut ja edut. Tarjoamme myös koulutusta jäsenyrittäjiemme osaamisen tueksi ja kehittämiseksi.

Liity mukaan vaikuttamaan joukkoomme!

Jäsenmäärä tänään
0

Tapahtumia yrityksille

iltamaisema Vaasa
Koulutukset ja seminaarit

Kunnallisjohdon seminaari

Markkinat, näyttelyt ja messut

Ihana Pälkäne -suurtapahtuma

Yrittäjien golfkisa

Pirkanmaan uutisia ja Pirkanmaan Yrittäjä -lehden artikkelit

Marjo Palander ja Lauri Lepistö
16.5.2022 Uutinen

Bensakauppiaiden oikeustaju on ollut viime vuosina koetuksella – Oikeusmurha

Miltä tuntuisi, jos sinulta vaadittaisiin kymmenien tuhansien korvauksia yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta ja siis ilman, että olisit itse tehnyt kauppiaana mitään väärää? Sellaiseen…

Avaa pop-up -ikkuna