Perniön Särkisalon Yrittäjät

Liity jäseneksi

Hei Perniön-Särkisalon alueen yrittäjä! Liity osaksi meitä!

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin.  Saat edut käyttöösi, kun sinulla on Yrittäjien jäsenkortti tai puhelimessa kulkeva mobiilijäsenkortti.

Liittymällä Perniön-Särkisalon Yrittäjiin liityt samalla myös Varsinais-Suomen Yrittäjiin sekä Suomen Yrittäjiin. Saat yrittäjänä siis kaikkien näiden kolmen yhdistyksen tarjoamat edut ja verkoston tuen käyttöösi. Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin.

Jäsenetuina saat muun muassa nämä:

🔵 Maksuton lakineuvonta
Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti. Monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoimintaan — maksutta Yrittäjien jäsenille.

🔵 Konkreettista hyötytietoa
Yrittajat.fi tarjoaa tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. Jäsenenä pääset esimerkiksi asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirjapohjaa yrityksen käyttöön. Jäsenetuna saat myös Yrittäjäsanomat kuusi kertaa vuodessa.

🔵 Rahanarvoiset jäsenedut
Kumppanimme tarjoamista jäseneduista saat jopa tuhansien eurojen hyödyn. Säästät huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, majoitus- ja matkustuskustannuksissa.

🔵 Valvomme etuasi
Kun liityt Suomen Yrittäjiin, olet yksi 115 000 jäsenestämme. Suomen Yrittäjät on maamme suurin ja vaikuttavin elinkeinoelämän järjestö.

🔵 Valmiit verkostot
Verkostoituminen on yrittäjälle tärkeää. Meiltä saat verkostot valmiina — löydät kumppaneita, voit tarjota palveluitasi ja pitää hauskaa.

Tee hyvä päätös ja liity Yrittäjiin!