Paperilaskun laskutuslisä

Suomen Yrittäjien paperisiin jäsenmaksulaskuihin lisätään 10.5.2023 alkaen 6,00 € paperilaskutuslisä. Jäsenmaksujen paperilaskulisä ei koske seniorijäsenien jäsenmaksulaskuja.

Pyrimme vähentämään paperilähetyksistä syntyvää ekologista kuormitusta sekä toimimaan kustannustehokkaasti myös laskutuksemme osalta. Kannustamme paperilaskutuksen jäseniämme siirtymään ekologisempaan ja toimitusvarmempaan verkkolaskutukseen.  

Voit tarkistaa verkkolaskuosoitteesi, Y-tunnuksella tai yrityksen nimellä Verkkolaskuosoite-palvelussa.

Mikäli yritykselläsi ei ole mahdollista vastaanottaa yritysten välisiä verkkolaskuja, voit valita laskutustavaksi sähköpostilaskun. 

Voit vaihtaa laskutustapasi näin: 

  • Kirjaudu sähköpostillasi Jäsenpalveluun: yrittajat.fi/kirjaudu Ensikirjautumisen yhteydessä valitse Tilaa uusi salasana. 
  • Kirjauduttuasi pääset muuttamaan laskutavan etusivulta kohdasta Päivitä jäsentietosi ja avautuvalla sivulla kohdasta Yrityksen laskutusosoite. Pääset muuttamaan tietoja myös palvelu ylälaidasta klikkaamalla omaa nimeäsi ja sitten Yritysprofiili-kohtaa. Katso kuva alempana.
  • Huomaathan, että yrityksen tietoja voi päivittää vain yrityksen ensisijainen henkilö.
  • Uudet laskutustiedot voit myös ilmoittaa aluejärjestöösi tai Suomen Yrittäjiin. Katso aluejärjestöjen yhteystiedot täältä. Voidaksemme kohdistaa muutokset oikein, ilmoita viestin yhteydessä y-tunnus ja/ tai jäsennumerosi.
  • Muuta laskutustietoja Jäsenpalvelussa: