Yrittäjien SM-golf tulossa 23.8.2023

Yrittäjä voittaa aina

Yrittäjien SM-Golf on valtakunnallinen kilpailu yrittäjägolffareille. Golfin parissa syntyy tunnetusti vahvoja siteitä ja pitkäaikaisia kumppanuuksia. On perustettu jopa yrityksiä golfkentällä! Tule mukaan pitämään hauskaa ja kohtaa lajitovereitasi, yrittäjägolffareita, ympäri Suomen.

Suomen mestaruus ratkaistaan 23.8.2023. Ensi kesän kilpailun suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Varaa jo aika kalenteristasi ja tule kahmaisemaan palkinto kotiin!

Paljon onnea vuoden 2022 voittajille

Yrittäjägolfin mitalistit: keskellä voittaja Pekka Hytti, vasemmalla kakkonen Sami Kärkkäinen ja oikealla kolmas Juhani Pulkkanen.

Pekka Hytti ykkönen Yrittäjägolfin SM-finaalissa

Yrittäjägolfin SM-finaali pelattiin perjantaina Viipuri Golfin kentällä Lappeenrannassa. Ykköseksi pelasi lappeenrantalainen Pekka Hytti.

Etelä-Karjalan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien järjestämässä Yrittäjägolfin SM-finaalissa oli mukana 46 pelaajaa eri puolilta Suomea. Aiemmin tänä vuonna järjestettiin kymmenen alueellista osakilpailua, joissa karsittiin pelaajia finaaliin.

Voiton tasoituksellisena pistebogey-kilpailuna pelatussa SM-finaalissa vei Pekka Hytti Lappeenrannasta. Toiseksi sijoittui Sami Kärkkäinen Joensuusta ja kolmanneksi Juhani Pukkala Lappeenrannasta.

Joukkuekilpailussa paras oli kolmikko Sami Kärkkäinen, Juhani Pukkala ja Pekka K. Vatanen.

Paitsi peliä, Yrittäjägolfin SM-finaali oli myös verkostoitumista.

– Oli kiva pelata synnyinseudulla. Tutustua uusiin ihmisiin eri puolilta Suomea ja muutamat käyntikortitkin tuli vaihdettua, katsotaan mitä niistä seuraa, Mika Komi Helsingistä sanoi.

– Tälläiset turnaukset on parhaita, kun pääsee tutustumaan kollegoihin ja viettämään hyvää aikaa, iloitsi puolestaan eteläsavolainen Ari Korhonen.

– Hienoa, että tämä saatiin pyörimään. Jo osakilpailu oli tosi hyvä tapahtuma eikä pelkästään sen takia, että siellä voitin. Nyt oli vaan kenttä ankara, pohti Oskari Malkki.

Kuvia vuoden 2022 kilpailusta Lappeenrannan Viipurin Golfkentältä

Lisätietoja SM-kipailusta

Anneli Komi

Omistajanvaihdosasiantuntija
Suomen Yrittäjät