Järvenpään Yrittäjät
  • Tapahtuma

Katukoris-hyväntekeväisyystapahtuma Järvenpään kävelykadulla 🏀

  • Järvenpään Yrittäjät

Katukoristapahtuma
Järvenpään kävelykadulla
lauantaina 19.8.2023 klo 10–16

Yhdeksän ulkokenttää, musiikkia ja urheilun huumaa, mikäs sen parempaa. Ilmoita joukkueesi mukaan ja tee samalla hyvää!

Kävelykatu Jannen varrelle rakentuu yhdeksän katukoriskenttää, ja päivän ensimmäiset pelit käynnistyvät lauantaina klo 10. Katukorispelejä rytmittää dj ja juontaja pitää tunnelmaa yllä pitkin päivää. Katukorispäivän viralliset jatkobileet järjestää Shed Bar, bileet starttaavat klo 17.

Tänä vuonna hyväntekeväisyystapahtuman tuotoilla käynnistetään Kulttuuri-lainaamo hanke, joka mahdollistaa paikallisten kulttuuritoimijoiden pääsylippujen lainaamisen Järvenpään kirjastolta. Lippujen ja kausikorttien lainaaminen tapahtuu kirjastokortilla.

Mitä suuremman hyväntekeväisyyspotin saamme kerättyä, sitä enemmän voimme ostaa lahjoitettavia lippuja. Tarkoitus on saada lainaamoon lippuja ja kausikortteja eri kulttuurin saralta: urheilusta, teattereista, museoista yms.

Kerätkää yritykselle joukkue kasaan ja tulkaa viettämään mahtavaa syksyn aloitusta koriksen merkeissä!

Päivän tavoitteena on viettää hauskaa aikaa yhdessä, aiempaa kokemusta koriksesta ei tarvita. Huomioittehan, että Firmasarjassa ei voi pelata koripalloliiton kilpakoripallolisenssillä.

Mikäli koristossut ei houkuta, voi tapahtumaa tukea myös kannatusmaksun kautta tai lahjoittamalla Kulttuuri-lainaamoon pääsylippuja/ kausikortteja suoraan.

Jätäthän yhteystietosi ilmoittautumislomakkeen kautta, mikäli haluat tehdä suoran lahjoituksen lainaamoon. Olemme kaikkiin mukana oleviin yrityksiin yhteydessä elokuun aikana ennen tapahtumaa.

Maksuton
Kävelykatu, Järvenpää