Seinäjoen Yrittäjien Crossfit -kurssi

Seinäjoki
  • Seinäjoen Yrittäjät

Seinäjoen Yrittäjille järjestetään Crossfit -kurssi 25.10. alkaen! Kurssille voi ilmoittautua aamu- tai iltaryhmään. Aamuryhmän treenit järjestetään kello 7:00-8:00 ja iltaryhmän kello 20:00-21:00. Molempien ryhmien treenit järjestetään tiistaisin ja torstaisin neljän viikon ajan. Mukaan otetaan 10 henkilöä / ryhmä, nappaa siis oma paikkasi nopeasti!


Kurssi järjestetään yhteistyössä Seinäjoen Yrittäjien, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan sekä Crossfit Seinäjoen kanssa. Osallistuja itse maksaa kurssista vain 50 €. Osallistumismaksu suoritetaan ensimmäisen treenikerran yhteydessä Crossfit Seinäjoelle.

Laji- ja kurssikuvaus:
CrossFitin tavoitteena on kehittää kehon eri ominaisuuksia tasapainoisesti ja edesauttaa harjoittelijan päivittäistä toimintakykyä arjen askareissa. Ominaisuuksilla tarkoitetaan niin liikkuvuutta, koordinaatiota, kestävyyttä, nopeutta kuin voimaa. Maineestaan huolimatta CrossFit sopii kenelle tahansa kunto- ja taitotasoon katsomatta. Tunnit ovat aina ohjattuja ja jokainen treeni räätälöidään tarvittaessa tekijälleen sopivaksi.

Treeni kestää aina yhden tunnin. Harjoitus sisältää yhteisen lämmittelyn, uusien liikkeiden harjoittelua sekä lopuksi yhteisen treenin. CrossFitissä yhdistyvät yksilö- ja joukkueurheilun parhaat puolet samaan pakettiin. Pääset treenaamaan yhdessä hyvällä porukalla, mutta liikkeet saat tehdä aina juuri itselle sopivalla haasteella.

Hinta
50 €
Paikka
Alaseinäjoenkatu 17, 60220 Seinäjoki ,
  • Seinäjoki