13.10.2020 klo 12:53
Tiedote

Loppuvuoden Early warning -webinaarit neuvontatyön tueksi

Early Warning Suomi –toimintamallin eli yrittäjän talousneuvontapalvelun kehittäminen jatkuu. Tavoitteena on synnyttää alueellisesti kattava ja tietyt minimipalvelut sisältävä palveluverkosto, joka takaisi talous- ja maksuvaikeuksista kärsivälle yrittäjälle riippumattoman, luottamuksellisen ja maksuttoman tuen. Seuraa työn etenemistä ja osallistu kehittämiseen tulevissa webinaareissa! Webinaarien kellonaika on aina 12–13.30.

16.12. Koronavuoden välitilinpäätös – voittajat, häviäjät ja vaikutukset tulevaan vuoteen? Ilmoittaudu tästä

Moneen kertaan on todettu, että kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen. Mitä siitä voidaan tässä vaiheessa vetää yhteen elinkeinoelämän näkökulmasta? Mitkä asiat leimaavat alkavaa vuotta 2021? Tule linjoille kuulemaan asiantuntijapuheenvuorot, joissa tilannetta tarkastellaan niin pk-yritysten, työnantajayritysten kuin työllisyydenkin näkökulmasta. Mitä tarvitaan muutoksiin vastaamiseksi?

Ohjelma

  • Tilannekuva koronakriisin vaikutuksista ja hallinonalan palvelukyky, kehitysjohtaja Tiina Tikka, Työ- ja elinkeinoministeriö
  • Työnantajayritysten tilannekuva koronavuonna 2020, johtava asiantuntija Jari Huovinen, Elinkeinoelämän keskusliitto
  • Pk-yritysten näkymät koronan toisessa aallossa, ekonomisti Petri Malinen, Suomen Yrittäjät

Webinaarit on suunnattu yritysneuvojille, elinkeinoasiantuntijoille, talousapuneuvojille, yrityskummeille ja muille pienyrittäjän neuvonnan eturintamassa oleville henkilöille. Niiden järjestämisestä vastaa Suomen Yrittäjät yhteistyössä ELY-keskuksen Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskuksen kanssa.

Menneiden webinaarien tallenteet ovat katsottavissa täältä. Löydät linkin kunkin koulutuksen materiaalin lataamisen tallenteen yhteydestä.
Salasana on earlywarningtallenteet2020

Tallenteista löytyy mm. syyskuussa pidetty webinaari yrityksen tervehdyttämisestä, jossa kouluttajana toimi Talousapu-puhelinpalvelun sertifioitu konsultti Erkki Niskanen Frannet Oy:stä sekä lokakuussa pidetty webinaari Hyvä talousneuvonnan palveluesimerkkejä Suomesta sekä marraskuussa pidetty webinaari Hyvinvoinva yrittäjä tekee tulosta – miten tukea yrittäjää.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Hanna Tarvainen, p. 040 7511166 tai hanna.tarvainen@yrittajat.fi