29.12.2016 klo 09:02
Tiedote

Neuvontapalvelun aukioloaika laajenee

Suomen Yrittäjien jäsenille tarkoitetun maksuttoman lakineuvonnan palveluaika laajenee ja puhelinnumero muuttuu.

Jäsenkyselyiden perusteella Suomen Yrittäjien juridinen neuvontapalvelu on arvokkaaksi ja tärkeäksi koettu jäsenetu. Palvelu on jäsenyrittäjille maksuton.

Puheluita tulee kymmeniä tuhansia joka vuosi. Eniten kysytään työsuhteisiin ja työelämään liittyvistä asioista sekä sopimuksiin liittyvistä kysymyksistä.

Suomen Yrittäjät haluaa palvella jäseniään entistä paremmin ja laajentaa sen vuoksi neuvonnan aukioloaikoja 2.1.2017 lähtien. Aiemmin neuvonta on palvellut jäsenyrittäjiä 9-16 välisenä aikana. 2.1. alkaen palveluaika on joka arkipäivä kello 8–20.

– Yrittäjät ovat usein päivän aikana kiireisiä ja sen vuoksi on tärkeää, että juridista neuvontaa voi saada myös ilta-aikaan, Suomen Yrittäjien työmarkkinajohtaja Janne Makkula perustelee laajennuksen tarvetta.

Uusi numero!

Lakineuvonnan puhelinnumero muuttuu: lakineuvojat vastaavat 2.1. lähtien numerosta 09 229 222.

Palvelua kehitetään edelleen

Suomen Yrittäjät jatkaa neuvontapalvelun kehittämistä. Myöhemmin keväällä otetaan käyttöön laaja malli-asiakirjapankki jäsenyritysten käyttöön.

– Meiltä kysytään paljon erilaisia sopimusmalleja esimerkiksi salassapitosopimuksia tai kauppakirjoja. Halu-amme vastata tähän tarpeeseen ja kehittämme malliasiakirjoja, joita jäsenyrittäjämme voivat liiketoimintan-sa tueksi hyödyntää, Janne Makkula sanoo.