26.6.2018 klo 10:33
Uutinen

ELÄMYSMATKALLE SYKKEESEEN!

Syke-tapahtumapäivänä saatavilla Savonlinjan linja-autokuljetukset Jyväskylän, Kouvolan, Lappeenrannan, Pieksämäen ja Savonlinnan suunnista. Paketti sisältää meno-paluukuljetuksen sekä lounaan tapahtumapaikalla.

Mikkelissä järjestetään yrittäjän päivänä 5.9. huikea aivan uudenlainen työelämätapahtuma, mihin kaikilla kävijöillä on vapaa pääsy.
Tapahtuman tavoitteena on tuoda esiin paikallista osaamista ja haastaa ihmiset pohtimaan työtä ja työelämää nyt sekä tulevaisuudessa. Tapahtuman aikana on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin työpajoihin. Eturivin puhujilla sekä kymmenillä tietoiskuilla ja workshopeilla terästetyllä tapahtuma-alueella tekemistä riittää varmasti siis koko päivän ajaksi. Tapahtuman mittava ja huikea puhujakattaus on katsottavissa täältä.

Tapahtumaan on nyt myös mahdollista päästä yhteisellä bussikyydillä. Bussikyytejä järjestetään jopa maakuntarajojen ulkopuolelta. Lähde elämysmatkalle Mikkeliin Sykkeeseen. Reitit ja hinnat, sekä oman elämysmatkasi voit varata täältä.