Etelä-Savon Yrittäjät

Tervetuloa alkusyksyn tapahtumiin, Nuorille Yrittäjille sekä Yksinyrittäjille on tapahtumat tulossa jo heti syyskuussa. Tsekkaa ne, ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on kumpaankin rajoitetusti.

#Yritäees

Olemme Etelä-Savolaisten yrittäjien asialla. Yhtä varmasti kuin maamme tarvitsee yrittäjiä, tarvitsee myös yrittäjä yhteisöä. Tule mukaan yrittäjien yhteisöön – yhdessä olemme enemmän!

”Jotkut näkevät yrityksen saalistavana tiikerinä, joka pitää ampua. Toiset näkevät sen lehmänä, jota pitää lypsää. Vain kourallinen ymmärtää, mikä se oikeasti on: väkevä hevonen, joka vetää koko vaunun.”

Winston Churchill

Käy katsomassa YrittäjäGaalan 2023 tunnelmakuvia.

Uutisia alueelta

14.9.2023 Uutinen

Pk-yritysbarometri: Etelä-Savon yrittäjillä suhdannenäkymät muuta maata paremmat

Etelä-Savossa yritysten suhdannenäkymät ovat parhaat koko maassa, osoittaa pk-yritysbarometri. ”Venäjän hyökkäyssota näkyy Etelä-Savossa hieman muuta Suomea harvemmin kielteisinä vaikutuksina pk-yritysten liiketoimintaan. Etelä-Savossa katsotaan luottavaisin…

Tapahtumia Etelä-Savossa

Porin Eteläranta
Yrittäjäristeily 2018
Koulutukset ja seminaarit

Yksinyrittäjäpäivä

Aurajoki syysväreissä, kuva Turun kaupunki
Seinäjoki avaruuden pääkaupunki

Blogi

Suosittele uutta jäsentä!

Löytyykö verkostostasi yrittäjä, joka ei vielä ole Yrittäjien jäsen? Kerro meille, niin olemme häneen yhteydessä ja kutsumme mukaan Yrittäjien laajaan verkostoon!

Jäsenyys kannattaa!

Jäsenenä saat monia rahanarvoisia, Etelä-Savolaisille yrittäjille räätälöityä alueellisia etuja.

Paikallisyhdistykset

Oman kunnan paikallisyhdistys muodostaa lähiverkon, jonka avulla toimitaan ja vaikutetaan tehokkaasti yhdessä. Tutustu paikallisyhdistyksien toimintaan tarkemmin paikallisyhdistysten omilla sivuilla. Lisätietoja saat myös ottamalla yhteyttä kuntasi paikallisyhdistyksen puheenjohtajaan.