Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

3.3.2017 klo 19:24
Uutinen

Elinkeinopalvelut Paraisilla tiedottaa

Yrittäjien aamukahvit

Seuraavat aamukahvit järjestetään 17. maaliskuuta klo 8.00. Esittelyssä yrittäjäkyselyn tulokset ja lisäksi luvassa muuta ajankohtaista asiaa. Paikkana on tavalliseen tapaan kaupungintalo.

Palvelusetelit

Paraisten kaupunki on ottanut käyttöön yritysneuvonnan palvelusetelit. Ehkäpä sinunkin yrityksesi voisi hyödyntää niitä? Tarkemmat tiedot ja edellytykset kaupungin verkkosivuilta osoitteesta http://www.pargas.fi/web/tjanster/arbete_och_foretagande/fi_FI/servicese…

Saaristomeren talvitapaaminen 2017

Saaristomeren talvitapaamisessa keskitytään tänä vuonna kestävään yrittäjyyteen. Kestävässä yrityksessä yhdistyvät kannattavuus, ympäristön huomioon ottaminen ja sosiaalinen vastuu. Lyhykäisyydessään kyse on omien resurssien säästämisestä ja negatiivisten ympäristövaikutusten pienentämisestä. Kestävän kehityksen huomioon ottaminen yritysten ja organisaatioiden toiminnassa on koko ajan nousemassa yhä tärkeämmäksi imagokysymykseksi.

Talvitapaamisen järjestää Saaristomeren biosfäärialue perjantaina 3. maaliskuuta Hotell Kasnäsissä. Seminaarin ohjelma löydät tästä:
http://www.skargardshavetsbiosfaromrade.fi/saaristomeren-talvitapaaminen…

Ilmoittaudu 24. helmikuuta mennessä osoitteeseen pia.prost@parainen.fi tai numeroon 040 488 5983. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erikoisruokavaliosta, ja oletko kiinnostunut Turusta ja Paraisilta järjestettävästä yhteisestä linja-autokuljetuksesta

Milloin yritys voi myydä sosiaalipalveluja arvonlisäverottomasti?

Sosiaalipalvelujen järjestäminen on kuntien vastuulla, mutta ne voidaan tuottaa myös yksityisten yritysten avulla. Tiettyjen kriteerien täyttyessä yritys voi laskuttaa palvelut arvonlisäverottomasti ja asiakas voi samalla hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Tarkemmat tiedot:
https://www.vero.fi/fi-FI/Yritys_ja_yhteisoasiakkaat/Arvonlisaverotus/Yk…(25131)

Lomakkeet https://lomake.fi/forms/pdf/Valvira/val67/fi ja https://lomake.fi/forms/word/AVI/avi21m3/fi toimitetaan osoitteeseen Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen.