19.1.2017 klo 15:07
Uutinen

Etuja Lauttasaari Seuran jäsenille

LAUTTASAARI-SEURA KANNUSTAA SAARELAISIA KÄYTTÄMÄÄN PAIKALLISIA PALVELUJA

Seura haluaa tänäkin vuonna tarjota jäsenilleen etuja paikallisista yrityksistä ja kannustaa saarelaisia käyttämään saaren palveluja. Jos haluat olla mukana tarjoamassa jäsenetuja Lauttasaari-Seuran jäsenille, vastaa tähän meiliin viikon sisällä eli viimeistään perjantaina 27.1.

Kerro Seuralle tarjoamasi etu, he mainostavat sitä ja asiakkaasi saa edun esittämällä sinulle Seuran jäsenkortin. Helppoa. Kaikki jäsenedut listataan Seuran nettisivuilla ja Seura mainostaa niitä Lauttasaari-lehdessä ja mahdollisesti muissakin käyttämissään medioissa.

Kaikki edut ovat voimassa vuoden 2017 ajan ja ne saa tietysti vain vuoden 2017 jäsenkortilla. Voit halutessasi rajata tarjoamaasi etua esim. 1 krt/jäsen tai 1 kpl/jäsen.

Vastaa Seuralle seura@lauttasaari.fi viimeistään perjantaina 27.1.2017 ja kirjoita mahdollisimman selkeästi ja lyhyesti:

1. Etua tarjoavan yrityksen nimi ja yhteystiedot

2. Tarjottava etu mahdollisilla rajauksilla.

3. Edun tarjoajan vastuuhenkilö yhteystietoineen. Tämä tieto ei tule esille julkisesti, vain Seuran käyttöön.

Seura ei ota mitään vastuuta etujen mahdollisesta väärinkäytöstä. On edun tarjoajan vastuulla, että edut ovat yksiselitteiset ja selkeät. Seuralla on mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta yrityksen tarjoamaa etua, jos se Seuran mielestä ei sovellu Seuran jäseneduksi.

Toimitaan yhdessä Lauttasaaren parhaaksi!